Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda korkunç anlar: Kötü haber de geldi

Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda korkunç anlar: Kötü haber de geldi
İstanbul Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda bir kişi metro yoluna atlayarak, intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri metro girişlerini şerit çekerek kapattı. Ekiplerin çalışmaları devam ederken, olay nedeniyle Mecidiyeköy/Şişli ve Gayrettepe istasyonları kapatıldı.

Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda bir kişi metro yoluna atlayarak, intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri metro girişlerini şerit çekerek kapattı.

sisli-mecidiyekoy-metro-istasyonunda-bir-kisi-metro-yoluna-dustu-1-8984-dhaphoto2.jpg

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada ise, "M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Mecidiyeköy/Şişli istasyonunda bir vatandaşımızın intihar girişiminde bulunması nedeniyle Osmanbey-Levent istasyonları arasında hizmet verilememektedir. Mecidiyeköy/Şişli ve Gayrettepe istasyonları işletmeye kapatılmıştır." denildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen 26 yaşındaki Iraklı Zeynel Abidin A. hayatını kaybetti. 
 

sisli-mecidiyekoy-metro-istasyonunda-bir-kisi-metro-yoluna-dustu-1-8984-dhaphoto1.jpggenis-haber-sisli-mecidiyekoy-metro-istasyonunda-intihar-girisimi-4475-dhaphoto5.jpggenis-haber-sisli-mecidiyekoy-metro-istasyonunda-intihar-girisimi-4475-dhaphoto1.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar