Şirin Payzın’dan Bakan Koca’ya yanıt

Şirin Payzın’dan Bakan Koca’ya yanıt
Gzeteci Şirin Payzın, İtalya dönüşü İstanbul Havalimanı’ndaki coronavirüse karşı alınan önlemlerle ilgili gözlem ve eleştirilerine, “Görüntüleri izin verirseniz buradan paylaşabilirim” diyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya yanıt verdi.

İtalya dönüşü İstanbul havalimanında herhangi bir önlem alınmadığını belirten Gazeteci Şirin Payzın’a Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yanıtlayan Sağlık Bakanı Koca ise “Şirin Hanım, termal kamera taramasından geçişinizi gösteren görüntüleri izin verirseniz buradan paylaşabilirim. Sizi iyi görünce zahmet vermedik” ifadelerini kullandı.

Şirin Payzın da Fahrettin Koca'ya sosyal medya hesabından cevap verdi. Payzın, Kendisini takip eden ve cevap verdiği için Koca’ya teşekkür ederek diğer gözlemlerini de aktardı. 

"MESELE BANA DEĞİL TOPLUMA BİLGİ VERMEK"

Payzın,  paylaşımından , “Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca yaptığım gözlem ve eleştirilere cevap vermiş . Teşekkür ederim.Mesele bana değil topluma bilgi vermek, önlemleri anlatmak ve insanların devlete güvenmesini sağlamak. Abartmadan, sıkmadan ama durumun ciddiye alındığını göstermek. Madem önlemler konusunda bir gündem oluştu bu vesileyle bir gözlem daha . AB ülkeleri bu işi çok sıkı tutuyor. madem”dünyanın buluşma noktası İst. Havalanı” buna uygun düzenleme olması gerek. Çünkü korkarım yakında Türkiye önlem almadı eleştirileri alacaksınız size bir gözlem daha. pasaport sırasında genç polis amirine sordu “ burada biri var Çin’den geliyo galiba napıyım amirim” Amir ve polis başladı pasaport incelemeye . Personel eğitiminiz belki yeniden gündeme alınmalı" diye belirtti. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar