Sinop'ta sağlık çalışanları için yazılan çirkin nota Ordu'dan tokat gibi yanıt!

Sinop'ta sağlık çalışanları için yazılan çirkin nota Ordu'dan tokat gibi yanıt!
Sinop'taki bir sitede sağlık çalışanlarına gösterilen çirkin bir not gündeme gelmişti. Ordu'nun Ünye ilçesindeki bir siteden, Sinop'taki o sitenin yönetici ve sakinlerine tokat gibi bir yanıt geldi.

Sinop'ta bir site yönetimi ve sakinleri, korona virüs salgını ile mücadelenin en önemli halkası sağlık çalışanları hakkında rezil bir tavır takınarak herkesi şok etti. Söz konusu sitede apartman sakinleri ve yöneticinin, 2 sağlık çalışanına yönelik asansöre rezalet bir uyarı yazısı asmalarının ardından Ordu'daki bir siteden duygulandıran bir yanıt geldi.  

s5-001.jpg

Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan Öğretmen Turan Küney, apartman yöneticisi olduğu binanın dış kapısına astığı yazıyla aynı apartmandaki sağlık çalışanlarının takdirini topladı.

Ünye’nin Atatürk Mahallesi Akdeniz Evleri Sitesi’nde on yıllık apartman yöneticiliği yapan Öğretmen Turan Küney, Sinop’ta yaşanılan olay sonrası aldığı site kararının ardından binanın dış kapısına astığı yazıyla gönülleri fethetti. Site sakinlerinin aldığı kararla apartman girişine yazılan yazıda, ”Sizinle aynı sitede oturmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Her zaman ve her yerde destek olmaya devam edeceğiz. Biz ve milletimiz için yaptıklarınızı asla unutmayacağız. İyi ki varsınız, iyi ki komşumuzsunuz” ifadeleri yer aldı.

s4-002.jpg

“Aynı binamızda kırka yakın sağlık çalışanlarımız var”

Oturdukları sitenin bir apartmanında on yıldır yöneticilik yapan ve aynı binada kırka yakın sağlık çalışanlarıyla komşu olduklarını söyleyen Öğretmen Turan Küney, ”On yıldır sağlık çalışanlarının yoğun olduğu sitede oturuyoruz. Onların yaşamlarını biliyor ve birbirimizin cenazesi veya düğünlerine gidip geliyoruz. Çok iyi komşuluklarımız var ancak bu Sinop’ta yaşanılan bu vahim olay bizleri çok üzmüştür. O haberi gördükten sonra bütün apartmandaki arkadaşlarımızla beraber toplanarak apartmanımızın girişinde bu yazıyı asma kararı aldık. Şu an sağlık çalışanları çok yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Belki yanlarında sağlık çalışanı olmayanlar bunların farkında değiller ama ne yazık ki eve geldiklerinde çocuklarına sarılmaktan çekiniyorlar. Ve gecenin geç saatlerine kadar jandarma ve polislerimizle beraber yoğun bir mesai harcıyorlar. Onlara yapılan bu haksızlık karşısında durmak istedik. O yüzden bu yazıyı astık. Apartmanımızda kırka yakın sağlık çalışanlarımız var. Doktorlarımız, röntgen ve aile hekimliklerinde çalışan birçok arkadaşlarımız bu binamızda yaşıyorlar. Hatta aile hekimliğinde görev yapan bir arkadaşımız ve yazıyı gören vatandaşlar astığımız yazıyı gördükten sonra sosyal medya üzerinden teşekkür etti. Şu an ülkemizin içinde bulunduğu ortamda kesinlikle sağlık çalışanlarımıza sahip çıkmalıyız” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar