Singapur'da bir baba kızına 7 yıl cinsel istismarda bulundu

Singapur'da bir baba kızına 7 yıl cinsel istismarda bulundu
15 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunan 44 yaşındaki babanın kızına yoğun piskolojik zarar verdiği, ayrıca odaya kitlediği ortaya çıktı.

Kızına 7 yıl cinsel istismarda bulundu

Singapur’da 15 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunan 44 yaşındaki babaya 25 yıl hapis ve 24 kırbaç cezası verildi. Olay, genç kızın yaşadığı cinsel istismarı arkadaşlarına anlatması sonucu ortaya çıktı.

Singapur’da 44 yaşındaki babanın, 15 yaşındaki öz kızına 7 yıldır cinsel istismarda bulunduğu belirtildi. Olay, genç kızın yaşadığı cinsel istismarı arkadaşlarına anlatması sonucu ortaya çıktı.Genç kızın annesinin evde bulunmadığı zamanlarda 44 yaşındaki babası tarafından yıllarca cinsel istismara uğradığı ve annesi işten gelene kadar ‘ceza’ olarak odaya kilitlendiği belirtildi. 

Genç kız yaşadığı vahşet olayla ilgili sessizliğini arkadaşlarına bozdu. Okul arkadaşlarının kendisine neyin mutsuz ettiğini sorması üzerine genç kızı yaşadığı olayı anlatmaya karar verdiği belirtildi. Genç kız, 7 yıldır öz babası tarafından uğradığı cinsel istismarı ardaşlarına anlattığı, arkadaşlarının da öğretmenine anlatması sonucu olayın polise taşındığı kaydedildi. Suçlamaları kabul eden 44 yaşındaki babanın 25 yıl hapse ve 24 kırbaç cezasına çarptırıldığı belirtildi. 

Soruşturmalarda, adamın kızına en az dört defa uygunsuz yaklaşımda bulunduğu, suçları işlediğinde bir pil firmasında operasyon uzmanı olarak geceleri çalıştığı anlaşıldı. Yetkililer, genç kızın üç erkek kardeş, annesi ve anneannesi ile yaşadığını aktardı. 

Olay ilk gerçekleştiğinde, sabah işten dönen babanın, küçük oğlu ve kızının aynı yatakta yattığını gördüğü, çocuğun ağlaması üzerine onu uyutmak için iki çocuğunun arasına yattığı ve ardından kızına istismarda bulunduğu anlaşıldı.

Piskolojik bir danışman, genç kızın olayın travmalarını yaşadığını, kabuslar gördüğünü, travma sonrası stres bozukluğu yaşadığını söyledi. 

Kaynak: Haber Global

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar