Sıla'nın makyajsız hali görenleri şoke etti

Sıla'nın makyajsız hali görenleri şoke etti
İstanbul'da bir AVM'de objektiflere yakalanan şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu makyajsız görenler tanımakta zorlandı.

Son olarak oynadığı reklam filmiyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, alışveriş yaptığı sırada objektiflere yansıdı. Devamlı makyajlı ve bakımlı haliyle göremeye alıştığımız Sıla, alışveriş sırasında en doğal haliyle objektiflere takılınca eleştirilerin hedefi oldu. 

Yaklaşık yarım saat alışveriş merkezinde kalan Sıla, AVM'den yardımcısının taşıdığı bir poşetle ayrıldı. Şapkası, gözlükleri, kedili el çantası ve şalvarı andıran eşofmanıyla dikkat çeken ünlü şarkıcının salaş tarzı ve makyajsız hali hayranlarını resmen hayal kırıklığına uğrattı. 

Makyajsız hali ve tarzıyla görenlerin tanımakta zorluk çektiği Sıla'nın bu doğal halleri, sosyal medyada hızla yayıldı ve hayranları, "Dövmelerini görmesem Sıla olduğuna asla inanmazdım'' gibi birçok yorum geldi. 

silaa.jpg

Öte yandan son olarak bir telefon markasının reklam yüzü olarak karşımıza çıkan Sıla'nın kazandığı para duyanların dudağını uçuklatmıştı. 

Oppo adlı markanın yüzü olan Sıla'nın Oppo sayesinde tam 3 milyon TL kazandığı öğrenilmişti.

Ayrıca Oppo yöneticilerinin, firmanın dünyadaki yüzü olan Leonardo DiCaprio gibi, Sıla’yı da görkemli bir davetle, tanıtacakları konuşuluyor.

Birçok kişi tarafından reklam filmi ise yayınlandığı ilk saatlerde daha YouTube'da yarım milyondan fazla izlenme almıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar