Silahlı AKP’li Emre Kayırlı'dan Boğaziçi öğrencilerine tehdit:  "Dilini koparacağız”

Silahlı AKP’li Emre Kayırlı'dan Boğaziçi öğrencilerine tehdit:  "Dilini koparacağız”
Bihavadis isimli bir yayın portalının kurucusu, yayın yönetmeni ve TÜGVA üyesi AKP’li Emre Kayırlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda ve yazdığı köşe yazısında Boğaziçi Üniveristesi’ndeki protestolara katılanları tehdit etti.

Silahlı AKP’liden Boğaziçi öğrencilerine tehdit

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyesi de olan Kayırlı, Bihavadis isimli bir sitedeki yazısında öğrencilerin eğitim hayatına son verilmesini, devlet memuru gibi işlerden men edilmesini, banka hesaplarına ve mal varlıklarına el konulmasını, aynı gün içinde de tutuklanmasını istedi.

Boğaziçi eylemlerini hedef alan bir provokatif eylem daha gerçekleşti. Verdiği pozlarda elinde silahlar bulunan, kullandığı ifadelerde provokasyon ve şiddet çağrısı yapan AKP’li Emre Kayırlı, paylaşımlarında ve yazdığı köşe yazısında öğrencileri hedef aldı.

kayir3.png
Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Kayırlı yaptığı diğer çağrıda ise, “‘Haydi gidiyoruz, polislerle omuz omuza duracağız, dil uzatanın dilini, el kaldıranın elini koparacağız’ desem kaç kişi benimle gelir. Emir gelse sayımızı bileyim” ifadelerini kullandı.

emre-kayirli.jpg

emre-kayirli.png

kayirli2.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar