Siirt ve Haftanin’de 14 terörist öldürüldü

Siirt ve Haftanin’de 14 terörist öldürüldü
MSB'den yapılan açıklamada Pençe-3 Harekâtı kapsamında Haftanin bölgesinde bölücü terör örgütü mensubu 7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildiği duyuruldu. İçişleri bakanlığından yapılan açıklamada ise Siirt 7 terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyi Haftanin bölgesinde düzenlenen hava harekatında 7 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Başarıyla devam eden Pençe-3 Harekâtı kapsamında Haftanin bölgesinde icra edilen hava harekâtıyla bölücü terör örgütü mensubu 7 PKK’lı terörist daha etkisiz hale getirildi” denildi.

SİİRT’TE 5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

İçişleri bakanlığından yapılan açıklamada ise Siirt Pervari ilçesi  kırsalında, İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen hava destekli operasyonda, 7 teröristin, silahları ile birlikte etkisiz hale getirildiği ifade edildi. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada bölgede operasyonların devam ettiği,  terör örgütünün Herekol Cephaneliğinde bulunan çok sayıdaki silah ve mühimmatın da imha edildiği bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar