Sigortalı çalışanlar başvurabilir | 100 bin tl nakit ödemesi

Sigortalı çalışanlar başvurabilir | 100 bin tl nakit ödemesi
Sigortalı olarak çalışan vatandaşlar 100.000 TL'ye kadar nakit ödeme almak isterlerse bankalar aracılığıyla ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler. Son kampanya duyurusunda vatandaşlar 100.000 TL'ye kadar nakdi kredi kullanmak isterlerse artık banka şubelerine gitmeden web sitesi üzerinden başvuru yapabilecekler.

Bir işyerinde sigortalı olarak çalışıyorsanız ve kredibiliteniz yeterliyse artık bankalardan 24 ay 100.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanabilirsiniz. Sigortalı vatandaşlar nakit kampanyalarına katılmak isterlerse kamu bankaları ve özel bankalar tarafından yürütülen bu kampanyalara katılarak işlem gerçekleştirebilecekler.

Ülkemizin kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, düşük faiz oranlarının yanı sıra faizsiz nakdi kredi kampanyaları sunmaya devam ediyor. Banka şubelerinden başvuru yapabilir veya dilerseniz sitedeki kredi başvuru formunu doldurarak bu üç kamu bankasından sübvansiyonlu kredi kullanabilirsiniz.

Faizsiz nakdi kredi kullanmak isteyenler, İslami şartlara uygun kredi başvurusunda bulunarak Ziraat Katılım Bankası veya Vakıf Katılım Bankası aracılığıyla helal kredi kullanabilirler.

HESABINIZA YATIRABİLİRSİNİZ

100.000 TL'ye kadar kredi başvurusu yapacak kişiler 24 ay vade ile kredi başvurusunda bulunabilirler. Bankalar, kullanacağınız kredi limitlerini sadece 24 ay değil 50.000 TL'ye kadar kullanacaksınız. 36 ay vade ile işlem yapabilmektedir. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank ve internet bankacılığını kullanan kişiler banka şubelerine gitmeden hızlıca kredi alabilirler.

Özel bankalar aracılığıyla kredi başvurusu yapacak olan vatandaşlar, nüfus cüzdanları ile Garanti Bankası ve İş Bankası şubelerine giderek gelir belgesi olmaksızın 100.000 TL kredi başvurusunda bulunabiliyor. Kimliğiniz ile başvurunuzu yaptıktan hemen sonra banka size hızlı bir şekilde kredi sonucunu verir ve onaylanan tutarı hemen hesabınıza yatırabilirsiniz.

İş Bankası, kampanyasında özellikle bankasında hesabı olan vatandaşlara İş Bankası İş mobil uygulaması üzerinden internet bankacılığı kredisi vermekte ve ücretsiz işlem yapmaktadır. İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, resmi internet sitesine girerek size en uygun banka kredisi kampanyalarını öğrenebilir ve buradan işlem yapabilirsiniz.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar