Pakistanlı bir kaçağın onlarca Türk kızını kaydettiği görüntüler ortaya çıktı

Pakistanlı bir kaçağın onlarca Türk kızını kaydettiği görüntüler ortaya çıktı
Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yapan Afgan ve Pakistanlı sığınmacıların kaydettiği taciz videolarına yenileri eklenmeye devam ediyor. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde yaşı küçük kız çocuklarını kaydeden Pakistanlı sapık, daha sonra kamera karşısında sakalını sıvazlıyor.

PAKİSTANLI SAPIKLARA YENİSİ EKLENDİ: ONLARCA KADINI KAYDETMİŞ!

Son günlerde sayıları hızla artan sığınmacı tacizlerine yenileri eklenmeye devam ediyor. İstanbul''da kaydedildiği tahmin edilen görüntülerde Pakistanlı bir kaçağın kendinden yaşça küçük kız çocuklarını video kaydına aldığı ortaya çıktı. Sosyal medya ağı Twitter üzerinde ''Beyefendi'' rumuzlu bir kullanıcı tarafından paylaşılan 16 video kaydında sokakta gezen kız çocuklarını ve kadınları kayda alan sapığın akıbeti ise bilinmiyor.

İşte Pakistanlı sapık tarafından kaydedilen bazı görüntüler:

TikTok üzerinden kendini takip edenlere çevreden geçen küçük kızların videosunu atan sapık hakkında Emniyet Müdürlüğü''nden henüz bir açıklama yapılmadı.

YANINDA ERKEK ARKADAŞI OLANLARI DA KAYDETTİ

Pakistanlı sapık tarafından paylaşılan görüntülerde yalnızca yaşı küçük ve yalnız kadınlar değil, yanında bir erkekle gezen kadınlar da yer alıyor.

FARK EDİLİNCE KAMERAYI KAPATIYOR

Video kayıtlarının birisinde motosiklet üzerindeki küçük bir kızı kaydeden sapığın, fark edildiğini anlaması üzerine kamerayı acele şekilde kapattığı anlaşılıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar