Sezgin Baran Korkmaz için darbe girişiminden sonra yapılan haberler ortaya çıktı! Neredeyse 15 Temmuz kahramanı yapacaklarmış

Sezgin Baran Korkmaz için darbe girişiminden sonra yapılan haberler ortaya çıktı! Neredeyse 15 Temmuz kahramanı yapacaklarmış
Kara para aklama iddiasıyla Avusturya'da tutuklu bulunan Sezgin Baran Korkmaz'ın Avusturya’da tutuklandı. Korkmaz için 10 Eylül 2016 tarihli gazetelerden yapılan haberler ise yeniden gündem konusu oldu.

ABD'nin talebi ile Avusturya'da tutuklanan SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz'ın, hakkındaki iade taleplerinin değerlendirilmesi için 5 Temmuz'a kadar tutuklu kalması kararı alındığı öğrenildi. ABD'nin Utah eyaletinde görülen mevcut davada savcılık, Sezgin Baran Korkmaz'ın Türkiye'deki mal varlığına 'kara para aklandığı' iddiasıyla el koyma talebinde bulundu.

Günboyu'nun haberine göre, 10 Eylül 2016 tarihli gazetelerden yapılan haberlerde Sezgin Baran Korkmaz'ın 15 Temmuz'da yapılan darme girişimi sonrası 'kahraman' ilan edildiği görüldü.

Sosyal medyada 'erdem' isimli bir kullanıcı 10 Eylül 2016 tarihli gazeteleri tek tek toplayarak hesabından, "10 Eylül 2016 tarihli gazetelerden Sezgin Baran Korkmaz haberleri... 15 Temmuz kahramanı yapacaklarmış neredeyse adamı..." ifadeleriyle paylaştı.

erddem.jpg

Söz konusu yapılan haberlerde Korkmaz hakkında sıklıkla övgü dolu cümleler kurulurken, yapılan haberler ise şöyle:

gazete1.jpggazete2.jpggazete3.jpggazete4.jpggazete5.jpggazete6.jpggazete7.jpggazete8.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar