Şeytanın aklına gelmez! Hapishaneden pulbiberli-tuzlu kaçış

Şeytanın aklına gelmez! Hapishaneden pulbiberli-tuzlu kaçış
Hindistan'ın Arunaçal Pradeş eyaletindeki bir hapishanede 7 tutuklu mahkum, gardiyanlara pul biber ve tuz ile saldırıp firar etmeyi başardı.

The Independent'ın haberine göre, Hindistan'ın Arunaçal Pradeş eyaletindeki bir hapishanede 7 tutuklu mahkum, günlerce hücrelerinde biriktirdikleri pul biber ve tuzla gardiyanlara saldırdı.

Olay pazar akşamı Arunaçal'ın Doğu Siang bölgesindeki Pasighat hapishanesinde, hücreler akşam yemeği servisi için açıldığı sırada gerçekleşti. Hepsi aynı hücrede kalan 7 mahkum hapishanede görevli personele saldırdı.

Polis Genel Müfettişi (Kanun ve Nizam Komisyonu) Chukhu Apa, Hint haber ajansı PTI'ye yaptığı açıklamada, "Mahkumlardan 7'si aniden gözlerine acı biber, toz biber ve tuz atmak suretiyle gardiyanlara saldırdı" ifadelerini kullandı.

Haber ajansının yetkililerden yaptığı alıntılarla aktardığına göre saldırıda 5 gardiyan yaralandı, bunlardan biri muhtemelen hücre için kullanılan bir kilitle başından darbe aldı.

Yaralı polis memurlarının kimliği açıklanmazken polis, kaçan mahkumların isimlerini duyurdu: Abhijit Gogoi, Taro Hamam, Kalom Apang, Talum Panying, Subash Mondal, Raja Tayeng ve Dani Gamlina.

Polis ayrıca, suçlamada bulunulduğunu ve yetkililerin firar eden mahkumların peşinde olduğunu söyledi. Şehrin birçok çıkış noktası kapatıldı.

Müfettiş, "Onları çabucak yakalayabiliriz" diye konuştu.

PTI'nın aktardığına göre Pasighat Polis Müfettiş Yardımcısı Tapang Tatak,"Mevcut Kovid-19 durumu nedeniyle her gün öğleden sonra 3'ten sabah 5'e kadar sokağa çıkma yasağı olduğu için kaçakların kasabadan kaçmaları zor ve yakında yeniden tutuklanacaklar" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar