Şeyma Subaşı'nın Türk bayraklı paylaşımına tepki yağdı! "Çık git memleketimizden"

Şeyma Subaşı'nın Türk bayraklı paylaşımına tepki yağdı! "Çık git memleketimizden"
Barıştığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Bodrum'a giderken uçakta verdiği samimi pozları paylaşan Şeyma Subaşı'nın tekne üzerinde çektiği fotoğraflar büyük tepki topladı.

Şeyma Subaşı son olarak yangınların bulunduğu Bodrum'a bir grup arkadaşı ve sevgilisiyle tatil için uçtu. Subaşı Bodrum'a giderken sevgilisinin kucağında poz vermeyi de ihmal etmedi. Türkiye'nin dört bir yanında yangınlar sürerken Subaşı'nın bu paylaşımları tepki çekti.

DENİZ AKKAYA DA TEPKİ GÖSTERDİ

Tepki gösterenlerden biri de Deniz Akkaya oldu. Subaşı'nın pozuna sinirlenen Deniz Akkaya, "Senin için artık üzülmüyorum. Tek üzüldüğüm anne olduğun için senden hayatı öğrenen günahsız kızın" ifadelerini kullandı.

Deniz Akkaya daha sonraki paylaşımında ise, "Bodrum'da ne bindiğin tekne ne kaldığın otelin yatak odası kimsenin umurunda değil. Bir çık git memleketimizden geldiğin yere. Bir de Türk bayrağına kıçını dönmüş poz veriyor. Gerçekten soruyorum ülkede savaştan daha beter bir ortam varken... Ne sebep olursa olsun kitlelere açık bir mecrada sanki nazire yapar gibi böyle şeyler koymak hastalıklı ruh halidir" dedi.

deniz-akkaya-tepki-34.jpg

deniz-akkaya-tepki-35.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar