Şeyma Subaşı: Evlilik hayatımda hiç yaşamadım

Şeyma Subaşı: Evlilik hayatımda hiç yaşamadım
YouTube kanalından yayınladığı videoda özel hayatıyla ilgili soruları yanıtlayan Şeyma Subaşı, evlenmeden önce sabah ve akşam yemeklerini ailesiyle birlikte yaptığını belirterek evlilik hayatında hiç yaşamadığını söyledi.

Acun Ilıcalı ile birlikteliğinden beri adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı, YouTube kanalından yayınladığı soru-cevap serisinin ikinci bölümünde yeni açıklamalarda bulundu.

“BİR KOCA VE ÜÇ TANE ÇOCUK İSTİYORUM”

Subaşı, tekrar evlenmek isteyip istemediği hakkındaki soruya ise hiç beklenmedik bir cevap verdi. Yengeç burcu olduğunu ve bir koca ve üç tane çocuk istediğini itiraf eden ünlü isim, “Yengeç burcuyum. Her ortamdan kendimi çıkarmayı biliyorum. 18 yaşıma kadar her sabah kahvaltısını ailesiyle beraber eden, her akşam babasından önce eve gelen bir kızdım. Bir koca ve 3 tane çocuk istiyorum. Evimde oturmak, istediğim zaman onunla partilemek ama sabah kahvaltı ve akşam yemeğini beraber yemek istiyorum. Evlilik hayatımda da hiç yaşamadım. Ama ben böyle bir ailede büyüdüm. Benim yaşadığım hayatt şartlarından dolayı buraya geldim. İki kere Kur’an’ı bitirdim, namaz kılıyordum.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar