Şeyma Subaşı evleniyor mu?

Şeyma Subaşı evleniyor mu?
Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile nikah masasına oturacağı iddia edildi.

Şeyma Subaşı'dan kafa karıştıran paylaşım

Sosyal medya hesabından neredeyse tüm hayatını paylaşan Subaşı, son paylaşımıyla kafa karıştırdı. 

eyma-ic-1.jpg

Sosyal medyada üç milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı'nın sevgilisinin doğum gününden paylaştığı karelerde "yeni bir döneme başlıyoruz" ifadeleri evlilik haberlerine yoruldu. 

“HERKESİN GERÇEK AŞK PARTNERİNİ BULMASINI DİLİYORUM”

İşte Şeyma Subaşı'nın magazin gündemine bomba gibi düşen o paylaşımı...

"Dün gece Meedo'yu romantik bir akşam yemeğine çıkardım. Onu restorana götürdüm (nereye gittiğimizi bilmiyordu) ve sürpriz! Miami'nin en yerel ama aynı zamanda en iyi suşisini yapan yere gittik. Gecenin sonunda kendisi için özel olarak hazırlanan pastayı gördü ve gözleri tıpkı emojilerdeki gibi oldu!

O anda dünyanın en mutlu insanı gibi görünüyordu (sanırım gerçekten de öyleydi...) onun için düşündüğüm bu küçük sürpriz bile ona, benim için ne kadar önemli olduğunu hissettirdi. Benim için yaptığı tüm sürprizlerden bahsetmek bile istemiyorum... Herkesin gerçek aşk partnerini bulmasını diliyorum.

eyma-ic-2.jpg

Birkaç gün önce bile günlük yazmaya başladım. Bu sefer günlüğüme her gün yaşadıklarımı, kendimi daha iyi bir noktaya getirmek, ilerlememi geliştirmek ve gözlemlemek için hissettiklerimi yazıyorum... Her gün daha heyecanlı, daha huzurlu ama aynı zamanda daha çılgın.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar