Seyirci 'göremedik' dedi, Ajda Pekkan bacağını açtı

Seyirci 'göremedik' dedi, Ajda Pekkan bacağını açtı
Süperstar Ajda Pekkan, Harbiye Açıkhava’da sahne aldı. Sahne performansı ve seslendirdiği şarkılarla dikkat çeken 76 yaşındaki ünlü şarkıcıdan bomba bir hareket geldi. Pekkan bir erkek seyircisinin "Göremedik" diye bağırması üzerine bacağını açtı.

''Süperstar'' lakaplı sanatçı Ajda Pekkan, Harbiye Açık Hava konserleri kapsamında dün gece üç saat sahnede şarkılarını söyleyerek, Harbiye’yi dolduran İstanbullulara müzik ziyafeti sundu.

Ajda Pekkan, iki yıl aradan sonra çıktığı Harbiye sahnesinin her zaman çok heyecan verici ve farklı olduğunu söylerken, konserin açılışını ''Mourir Sur Sence'' isimli Fransızca şarkıyla yaptı.

Şarkıcı, beyaz kostümünün yırtmacının açılması ve izleyicilerin ıslık çalması üzerine "Sahnenin bir büyüsü, bir illüzyon şovu olduğunu düşünüyorum. Bu tarz kostümleri giyme sebebim sizlere olan saygımdandır" dedi.

Seyircinin biri “Göremedik” diye bağırınca yırtmacını bu kez kendisi açarak bacağını gösterdi.

FİKRET ŞENEŞ OLMASAYDI BEN OLMAZDIM

Türk pop müziğine yüzlerce şarkı armağan eden söz yazarı Fikret Şeneş hakkında konuşan Süper Star, "Fikret Şeneş olmasaydı ben olmazdım, bu şarkılar ile biz olmazdık. Sayın Şeneş için lütfen büyük bir alkış istiyorum” dedi.  

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar