Şevval Şahin büyük tehlike atlattı! Ölümden kıl payı kurtuldu

Şevval Şahin büyük tehlike atlattı! Ölümden kıl payı kurtuldu
Özel hayatı ve çarpıcı sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen model Şevval Şahin, Miami tatilinde köpek balıklarıyla burun buruna geldi.

Yiğit Marcus Aral'la yaşadığı aşk yüzünden sık sık gündem olan model Şevval Şahin, Miami'de köpek balığı tehlikesi atlattı. Elektrikli sörf yapan tescilli güzel, denizde köpek balıklarıyla karşılaşınca büyük panik yaşadı. Hemen kıyıya dönen Şahin, yaşadığı korkuyu sosyal medyada anlattı. Köpek balığı Şahin'i korkuttu.

evval-sahin.jpg

"İLİŞKİMİZ SAĞLIKLI DEĞİL"

Geçtiğimiz aylarda Yiğit Marcus Aral ile ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran Şevval Şahin, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Genelde asla böyle bir açıklama yapmam ancak ilişkimi çok açık bir şekilde yaşadım, bu yüzden bazı şeyleri açıklığa kavuşturma ihtiyacı hissediyorum. Marcus ve ben bir süre önce yollarımızı ayırdık. Hala birbirimizi önemsiyoruz ve ilişkimiz artık ikimiz için sağlıklı olmadığı için arkadaş olarak kalmaya karar verdik. Sizden bu hassas dönemde her iki tarafa da saygı göstermenizi rica ediyorum.

evval1.jpg

"DEDİKODULARA FIRSAT VERMEK İSTEMİYORUM"

Ünlü modelin açıklamasının ardından Aral da bir paylaşımda bulunmuştu. "Dedikodulara fırsat vermek istemiyorum." diyen Aral, "Sevgili Şevval Şahin ile 1.5 sene süren birlikteliğimizi sonlandırmaya karar verdik. Şevval’in kariyerini etkileyebileceğinden endişe ettiğim dedikodulara fırsat vermemek için aslında tamamen özel hayatımızla ilgili olan bu kararımızı kamuoyu ile de paylaşmak istedim. Şevval'in bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mesleğinde uluslararası başarılara imza atarak beni ve tüm Türkiye vatandaşlarını gururlandırmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum" demişti.

 Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral’ın ayrılığı kısa sürdü. Çift birkaç hafta içerisinde bir araya geldi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar