Sevilay Yılman: "Ne kimseyle iyi bir dost ol, ne de..."

Sevilay Yılman: "Ne kimseyle iyi bir dost ol, ne de..."
Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Doğan Grubu'nun 60. Kuruluş Yıl Dönümü Gala Gecesi'nde Aydın Doğan'la bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a göndermede bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hilton İstanbul Bosphorus'ta düzenlenen Doğan Grubunun 60. Kuruluş Yıl Dönümü Gala Gecesi'ne katıldı.

Erdoğan, geçmişte ağır eleştirilerde bulunduğu Aydın Doğan’a övgü dolu sözlerle teşekkür etti. Erdoğan, Aydın Doğan için, “Takdire şayan bir hayır ve kültür sanat insanıdır” ifadesini kullandı.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman ise, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Yılman, Star yazarı Ersoy Dede'nin kutlamadan paylaştığı Erdoğan’ın olduğu kareleri alıntılayarak, "Ne güzel bir sözdür... Ve ne kadar anlam kazandı bugün. Ne kimse ile çok iyi bir dost ol, olur ki birgün düşman olursun; Ne de çok kötü düşman ol, olur ki birgün dost olursun...” diyerek göndermede bulundu.

İşte o tweet:

ekran-alintisi-069.PNG

ESKİ YOL ARKADAŞLARINI SUÇLAMIŞTI

Erdoğan, kayyuma devredilmeye hazırlanan İstanbul Şehir Üniversitesi'ne ile ilgili ilk kez konuşarak eski yol arkadaşları Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Mehmet Şimşek'i dolandırıcılıkla suçlamıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar