Sevda Erginci ihaneti affetmedi! Tüm mesajları ifşa oldu

Sevda Erginci ihaneti affetmedi! Tüm mesajları ifşa oldu
Ünlü oyuncu Sevda Erginci'nin sevgilisi Yılmaz Kunt'un skandal mesajları ifşa oldu. Avukat Seray Öztürk, Kunt'la tüm mesajlarını Instagram'dan yayınladı. İfşanın ardından ise ikili birbirini Instagram takibinden çıktı. İşte detaylar...

Evlilik yolunda ilerleyen Sevda Erginci ile Yılmaz Kunt, ilişkisinde flaş bir gelişme yaşandı. Bir süredir Bodrum'da tatilde olan çift, ifşa şoku yaşadı. Avukat Seray Öztürk, oyuncu Yılmaz Kunt'la mesajlarını Instagram'daki sayfasında yayınladı. Mesajlarda Yılmaz Kunt'un avukat Öztürk'le buluşmak için mesajlar attığı görüldü.

seeemm.jpg

Kunt ve Öztürk'ün birbirlerine boy ve kilo sordukları görüldü. Uzun süre mesajlaştıkları görülen ve ses kayıdı atan Kunt'la tüm yazışmalarını ifşa eden Öztürk, son olarak Kunt ile Erginci'nin çıkan evlilik haberini yayınladı. 

sevd.jpg
Öztürk, tüm magazin sitelerini etiketleyerek, "Evlilik yolundayken sürekli benimle buluşmaya çalışman gerçekten kadına karşı başka bir şiddet! Gerçekten yaptığına ne denir?" diye yazdı.

sev.jpg

Kunt'un kendisine attığı fotoğraf ve video'ları da paylaşan Öztürk, "İyi tatiller" yazarak, Erginci ve Kunt'a gönderme yaptı. 

seeee.jpg

Öztürk son olarak, "Yılmaz Kunt sen kim oluyorsun da başkasıyla nişanlı olduğun halde beni de idare etmeye kalkıyorsun" mesajını paylaştı. Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından ise iki ünlü isim birbirlerini takipten çıktı.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar