Aysun Kayacı Tuğçe Kazaz'ı çoban yerine koydu!

Aysun Kayacı Tuğçe Kazaz'ı çoban yerine koydu!
Manken Aysun Kayacı Twitter hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Kayacı, “Tuğçe Kazaz ile Ezgi Mola’nın oyu bir mi şimdi” şeklinde yazarak şeriat tartışmasına katıldı.

Manken Aysun Kayacı, Tuğçe Kazaz ile Ezgi Mola arasında yaşanan şeriat tartışmasına girdi. Aysun Kayacı "Tuğçe Kazaz ile Ezgi Mola’nın oyu bir mi şimdi" diyerek yıllardır konuşulan sözlerine gönderme yaptı.

TUĞÇE KAZAZ EZGİ MOLA POLEMİĞİ

Tuğçe Kazaz''ın "Korkmayın biz şeytanca yaşamaya çalışan bir toplumuz bize şeriat gelmez" ifadelerine Ezgi Mola "Yallah Arabistan''a" diyerek tepki gösterdi.

Ezgi Mola''ya Twitter hesabından cevap veren Tuğçe Kazaz ise şu ifadeleri kullandı:

"Ezgi Mola bana ''Yallah Arabistan''a'' demiş! Türkiye babanın çiftliği mi ki oraya buraya yol veriyorsun? Haddini bil, medya maymunluğuna devam et. Burası şehit kanlarıyla sulanarak vatan edilmiş Osmanlı bakiyesidir, sadece din düşmanlarının ülkesi değildir, bunu size öğreteceğiz."

AYSUN KAYACI’NIN ‘ÇOBAN’ SÖYLEMİ

27 Mart 2008 tarihinde NTV''de yayınlanan Haydi Gel Bizimle Ol adlı programda Aysun Kayacı ''Dağdaki çobanla'' benim oyum eşit mesela, niye?" ifadesini kullanmış ve yıllarca konuşulmuştu.  

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar