Sergen Yalçın'ın arkasındaki bölgeye ne olduğunu açıklıyoruz!

Sergen Yalçın'ın arkasındaki bölgeye ne olduğunu açıklıyoruz!
Beşiktaş Kulübü tarafından paylaşılan görüntülerde Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın konuşma yaptığı sırada arkasında kalan bölgede ormanlık alanın yok olması, "Ağaç katliamı mı yapılıyor?" sorularını akıllara getirdi.

BARAN FURKAN GÜL/GÜNBOYU

Beşiktaş Jimnastik Kulübü geçtiğimiz 25 Mayıs'ta resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaparak, 100. yıl şampiyonluğunun yoldönümüne ilişkin bir video paylaştı.

Beşiktaş'a 25 Mayıs 2003 tarihinde Galatasaray karşısında şampiyonluğu getiren golü atan Sergen Yalçın, bugün ise takımının Teknik Direktörü olarak görev yapıyor. 

Beşiktaş Kulübü'nün Twitter hesabından yapılan paylaşımda konu 100. yıl şampiyonluğu olsa da, dikkatleri çeken başka bir ayrıntı vardı.

ORMAN KATLİAMI MI?

Beşiktaş'ın Ümraniye ilçesinde yer alan Nevzat Demir Tesisleri'nde çekilen görüntülerde attığı golü anlatan Yalçın'ın arkasında yer alan ormanlık arazide ağaçların büyük bir bölümünün yok olduğu görüldü. Bu durum ise akıllara "Orman katliamı mı yapılıyor?" sorusunu getirdi.

GÜNEŞ GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Bu günlerde Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü görevini sürdüren Şenol Güneş, Beşiktaş Teknik Direktörlüğü görevinde olduğu dönemde, Beşiktaş'ın altyapı tesislerinin Nevzat Demir Tesisleri'nin olduğu alana getirilmesini istemişti. Güneş, bu istediğini defalarca basın toplantılarında dile getirmesine rağmen dönemin Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın girişimleri de sonuçsuz kalarak bürokratik engellerden dolayı proje gerçeklememişti.

GENÇLEŞTİRME ÇALIŞMASI

Konuya ilişkin Günboyu Gazetesi'ne açıklamada bulunan Ümraniye Belediye Meclis Üyesi CHP'li Ali Kılıç, kendisinin bölgeye giderek gözlem yaptığını belirterek, "Gençleştirme çalışması yapılıyor. Yeni fidanlar ekildi" ifadelerini kullandı. 

İşte bölgenin uyduda yer alan en son görüntüsü:

sergen-2020.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar