Sergen Yalçın'dan izinsiz aleme giden futbolculara sürpriz

Sergen Yalçın'dan izinsiz aleme giden futbolculara sürpriz
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın, gece eğlenmeye çıkan futbolculara mekanın işletmecisini arayarak içki ısmarladığı ortaya çıktı.

Beşiktaş’ta gece hayatları olduğu bilinen; Lens, Boyd, Boateng, Ljajic ve Karius’a karşı Sergen Yalçın’dan dikkat çeken bir hamle geldi. Abdullah Avcı döneminde özellikle taraftarlardan gelen uyarlar sonrasında yönetim sürekli bu oyuncuları uyarıyor, dikkatlerini çekiyordu.

YÖNETİME "KARIŞMAYIN" DEDİ

Sergen Yalçın geldikten sonra taraftarların oyuncuları gece kulüplerinde gördüklerine dair yöneticilere yaptıkları uyarılar direkt Sergen’e gidiyor. Sergen ise kendisine bu tepkileri getiren yöneticilere, “ben kimin nerede, ne zaman, ne yaptığını herkesten iyi biliyorum” cevabı geldi. Kendisiyle futbolcuların arasına girilmemesini önerdi.

FUTBOLCULARA İÇKİ ISMARLADI

Fotospor'un haberine göre Sergen Yalçın’ın gece hayatındaki ağırlığı bazı Beşiktaşlı oyuncuları zorda bırakıyor… yaklaşık iki hafta önce siyah-beyazlılarda 2 oyuncunun o gece evde olmaları yönünde talimat almalarına rağmen gece dışarıda olduğu Sergen’in kulağına gitti.

Sergen ise futbolcuların olduğu mekana gitmek, ya da onları yönetime şikayet etmek yerine bir sürprize imza attı. Başarılı teknik adamın bulundukları barın işletmecisini arayarak, futbolculara içecek gönderdiği sonra da, “eve dönme zamanı” mesajı verdiği bildirildi.

SERGEN'DEN ÖZÜR DİLEDİLER

Futbolcuların Sergen’den gelen içeceği bitirir bitirmez evlerine döndükleri ve ertesi gün hocadan özür diledikleri gelen bilgiler arasında.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar