Sergen Yalçın: Türkiye'de oyun artık sahada değil televizyon önünde oynanıyor

Sergen Yalçın: Türkiye'de oyun artık sahada değil televizyon önünde oynanıyor
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın maç bitiminde yayıncı kuruluşa konuştu. Yalçın, kötü gidiş için "Çözüm bulamıyoruz" derken VAR kararlarıyla ilgili olarak ise "Oyun artık sahada oynanmıyor. Tamamen televizyon önünde oynanıyor" dedi.

Sergen'den istifa açıklaması!

Sergen Yalçın'ın açıklamaları şöyle:

"Bugünkü maçı açıklaması çok zor, kader kısmet demek lazım. Herkese nasip olmaz bugünkü gibi maç kolay kolay. Futbolda her zaman işler kötü gidebilir, ama hemen toparlamak lazım. Uzun süreli düşüşler büyük zarar verir. Bir türlü toparlayamıyoruz. Bu hoş bir durum değil. Sorumlu benim. Üzgünüz tabii ki böyle olmasını istemezdik. Geçen sene nasıl başarılı bir sezon geçirdiysek bu sezon da tam tersini yaşıyoruz. Çok normal bir durumda olduğumuz söylenemez. İşe çözüm bulamıyoruz. İşler iyi gitmiyor, taraftarımızdan da özür diliyorum kendi adıma ve takımım adına. Maalesef bu sezon onlara istediklerini veremedik.

Mert Günok stadı ambulansla terk ettiMert Günok stadı ambulansla terk etti
Oyuncuların motivasyonu çok düştü. İyi başlıyoruz, kaleye gelen ilk top gol oluyor, penaltı oluyor. VAR'daki arkadaşlar da hemen değerlendiriyor. Bizim lehimize olduğunda değerlendirildiğini hiç görmedim. Bunu genel olarak söylüyorum. Çok ciddi bir tepki var Beşiktaş'a karşı, biz bunu kenardan hissedebiliyoruz. Oyun artık sahada oynanmıyor. Tamamen televizyon önünde oynanıyor Türkiye'de oyunlar. Bu da benim açımdan işin en üzücü tarafı."

Mert'in çarpraz bağı gitti sanırım.

İnşallah Beşiktaş bu işin altından kalkar. Takımı ayağa kaldır  diye bağırıyorlar. Kaldırmaya çalışıyoruz. Ben oynamıyorum, oyuncuların reaksiyon göstermesi gerekiyor. Ancak bu şekilde bu camia ayağa kalkar.

Sergen Yalçın istifa edip etmeyeceğine dair soruyaysa;

"Yarın başkanla oturup konuşacağız bir karar vereceğiz, işler iyi gitmiyor" yanıtını verdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar