Sergen Yalçın: "Galatasaray'a karşı hücum ediyorsanız..."

Sergen Yalçın: "Galatasaray'a karşı hücum ediyorsanız..."
BTC Türk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 1-1'lik Galatasaray mücadelesinin ardından yaptığı açıklamada "Galatasaray gibi bir takıma hücum ediyorsanız arkada pozisyon vermemeniz mümkün değil" dedi.

BTC Türk Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, 1-1'lik Galatasaray mücadelesini yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Sergen Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde:

Son dakikada kurtardığımız 1 puandan ötürü mutluyuz ama kazanamadığımız için de üzgünüz. Kazanmak istiyorduk. İlk 25 dakikalık bölümde oyunun kontrolü bizdeydi ama şanssız bir gol yedik. 10 dakika içinde 1-2 pozisyon daha verdik. Konsantrasyonumuz bozuldu. Alanyaspor maçında da aynısı oldu. Gol yiyince böyle bir durum oluyor. Düzeltemedik bunu. 

Galatasaray gibi bir takıma karşı hücum yapmak ve pozisyon vermemek mümkün değil. Verececğiz o pozisyonu, Galatasaray çok iyi takım. Çok iyi oyuncular almış onu söyleyeyim. 

Bizim de pozisyonlarımız var. 1-1'den sonra da bir tane atamadık. Kazanabilirdik de. Futbol böyle bir oyun işte. Mücadeleden, istek ve arzudan dolayı mutluyum ama özellikle şunu söyleyeyim Galatasaray çok iyi takım. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar