Serenay Sarıkaya'nın terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı!

Serenay Sarıkaya'nın terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı!
Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde Bebek'te bir kaş tasarım merkezinden terlikleriyle çıktığı görüldü. Sarıkaya'nın giydiği terliklerin fiyatı dudak uçuklattı.

Bir süredir ekranlardan uzak kalarak Alice Müzikali ile tiyatro sahnelerinin tozunu attıran Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde bir kaş tasarım merkezinden çıkarken görüntülendi. Sarıkaya'nın ev terlikleriyle olması herkesin dikkatini çekerken terliklerinin fiyatı dikkat çekti.

Televizyonu çok özlediğini belirten Sarıkaya, Cem Yılmaz ile ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı. Sarıkaya, ''Televizyonu çok özledim. Podyumdan gelmeyim ama benim artık alanım oyunculuk, o yüzden başka bir şey düşünmüyorum'' açıklamasında bulundu. 

2-029.PNG

Ev terliğiyle kaş tasarım merkezinden çıkan Sarıkaya'nın ünlü bir markanın terlikleri olduğu gözlerden kaçmadı. Terliklerin fiyatı ise duyanların dudaklarını uçuklattı. 

Serenay Sarıkaya'nın tercih ettiği terliklerin fiyatı tam 2 milyon TL olunca olay oldu. 

1-025.PNG

Öte yandan Serenay Sarıkaya'nın Magazin Gazetecileri Derneği'nin geçtiğimiz hafta düzenlediği '24. Altın Objektif Ödülleri' gecesinde giydiği mini elbisesinin fiyatı da dudak uçuklattı.

Serenay Sarıkaya, o elbise için 2200 dolar yani yaklaşık 13 bin TL ödeme yaptı. Mini elbisesini, gümüş rengi bilekten bağlamalı bir topuklu ayakkabı ile kombinleyen Sarıkaya, gecenin en çok konuşulan isimlerinden oldu. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar