Seren Serengil'in paylaşımına Caner Cindoruk'tan cevap geldi!

Seren Serengil'in paylaşımına Caner Cindoruk'tan cevap geldi!
Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncuları Cansu Dere ve Melis Sezen'in birlikte fotoğraf çekilmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Seren Serengil, "Kocanın metresiyle hatıra fotoğrafı neyin kafası” şeklindeki yoruma Caner Cindoruk'tan cevap geldi.

Seren Serengil'in paylaşımına Caner Cindoruk'tan cevap geldi!

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncuları Cansu Dere ve Melis Sezen birlikte fotorğaf çekilip paylaştı. Paylaşımının ardından Seren Serengil fotoğrafın altına, "Sen de gözümden düşme istersen. Kocanın metresiyle hatıra fotoğrafı neyin kafası” şeklinde yorum yazdı.

 

603e1ad75542821700c82ab6.jpg

Serengil, "Cansu Dere'nin paylaşımına da, "Ona lütfen pay verme, o senin kocanı ayarttı, yuvanı yıktı. Onu canlandıranı bile yanına alıp fotoğraf çektirme. Temiz kadınların yanından değil semtinden bile geçmemeliler, lütfen şununla fotoğraf çektirme. Beynim yandı gece gece. Kadınla fotoğraf çektirerek onun yaptıklarını alenileştiriyorsun, biz düzgün kadınlar bu pisliklerle savaşmalıyız" şeklinde yorum yapmıştı.

603e1ad75542821700c82ab8-001.jpg
 

"MEDYAPIM'DAN AÇIKLAMA"


Serengil'in yorumu sosyal medyayı kırıp geçirirken Cansu Dere ve Melis Sezen'in fotoğrafını paylaşan Medyapım, “Derin ve Asya’nın gerçekte Melis ve Cansu olduğuna yemin edebiliriz ama galiba bunu asla kanıtlayamıyoruz" notunu düştü.


Cansu Dere ve Melis Sezen'in pozuna Caner Cindoruk'u ekleyen Seren Serengil, "E oldu olacak böyle olsun o zaman yani. Daha neler. Mutlu mesut yaşadılar" mesajını yazdı.

 

603e1ac75542821700c82ab0-1.jpg
 

CANER CİNDORUK'TA KATILDI


Montajlı görseli "Daha neler" notuyla sosyal medya hesabından paylaşan usta tiyatrocu Behzat Uygur'a, Caner Cindoruk'tan esprili bir cevap geldi.


Başarılı oyuncu, "Yalnız ben o fotoğrafta yokum abi, fotomontaj. Bir de vallahi ben Volkan Arslan gibi biri değilim abi, sesimi duyur lütfen" ifadelerini kullandı.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar