Serdar Ortaç'tan O Ses Türkiye itirafı: "Acun beni aradığında..."

Serdar Ortaç'tan O Ses Türkiye itirafı: "Acun beni aradığında..."
Haber Global'de yayınlanan 40 programına katılan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, O Ses Türkiye jüriliği konusunda "Acun Ilıcalı'nın teklifini kaçırdığınıza pişman mısınız?" sorusuna verdiği yanıtta pişman olduğunu söyledi. Ortaç, "O koltuk benim olmalıydı" dedi.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç Haber Global ekranlarında yayınlanan Jülide Ateş'in sunduğu 40 programının konuğu oldu. 

Ortaç, katıldığı programda samimi açıklamalarda bulundu.

Jülide Ateş'in sorduğu "3-4 sene önce Acun arıyor seni O Ses Türkiye için gel diyor. Sen de diyorsun ki "Reina'dayım gel konuşalım." O da diyor ki sana ya ben sana iş teklifinde bulunuyorum. Sen beni ayağına Reina'ya çağırıyorsun diye. Şimdi O ses Türkiye Öyle kaçtı diye sanki bana bir hayıflanma duygusu geçti. Acun'un teklifini kaçırdığınıza pişman mısınız?" sorusuna Ortaç'tan çarpıcı bir yanıt geldi. 

Ortaç, teklifi kaçırdığı için pişman olduğunu ifade ederek şu açıklamalarda bulundu:

"O Ses Türkiye'de ben olmalıydım. Tam benim koltuğum bence. Fakat acaba orada anlatıldığı gibi miydi hikaye? Evet Acun beni aradı. "Serdar bir program yapıyorum. Muhteşem olacak. Türkiye'de bir ilki başaracağız. Kenan Doğulu ve seni istiyorum" dedi. Çok fazla mı denildi, bütçe mi beğenilmedi yoksa ben onu eğlenceye mi çağırdım onu tam hatırlamıyorum. O yüzden net cevap veremem buna. Ama soru bu değil zaten. Pişmanım. O koltuk benim olmalıydı. Çünkü ben orada güzel konuşurum diye düşünüyorum. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar