Serdar Ortaç'ın klibinde oynayan İlknur Soydaş son haliyle beğeni topluyor!

Serdar Ortaç'ın klibinde oynayan İlknur Soydaş son haliyle beğeni topluyor!
Serdar Ortaç’ın 'Karabiberim' şarkısının klibinde oynayan ve zeytin sahnesiyle adından söz ettiren model İlknur Soydaş son haliyle beğeni topluyor.

Serdar Ortaç'ın klibiyle ünlendi! Bakın şimdi...

Serdar Ortaç’ın 'Karabiberim' şarkısının klibinde oynayan ve zeytin sahnesiyle tanınan İlknur Soydaş, iş insanı Cem Pole ile evlendikten sonra oyunculuğa ara vermişti. 2002 yılında futbolcu Ozan Köprülü ile evlenen İlknur Soydaş, 2006 yılında boşandı. İş insanı Cem Pole ile evlendikten sonra ekrandan elini ayağını çeken 44 yaşındaki İlknur Soydaş, merak konusu oldu.

ghjghjghjh.png

Mutlu bir evliliği olan Soydaş günlük yaşantısından karelerini paylaşarak beğeni topluyor. Soydaş'a "Yıllara meydan okuyorsun", "Bu ne güzellik" tarzında yorum yağıyor.
En son “Cam Kırıklıkları” dizisinde rol alan İlknur Soydaş'ın çıkışı Karabiberim klibiyle olmuştu. Manken İlknur Soydaş 1997’de Serdar Ortaç’ın ‘Karabiberim’ şarkısının klibinde oynamıştı. Popçunun, göbeğinden zeytin yediği sahne yıllarca konuşuldu.

ghjghjghjhj.png

Bu klipte çok konuşulan Soydaş ardından 90'ların efsane dizisi ‘Unutabilsem'de Emrah'la rol aldı. Setleri çok özlediğini açıklayan oyuncu, “Yaklaşık 10 yıldır setlerden uzak kaldım. Bu yıl setlere dönme kararı aldım. Dizi olmaz ama sinemadan gelen teklif olursa kabul edeceğim. Diziler çok uzun soluklu olduğu için o kadar vakit ayıramam” demişti.

ghjgjgjghj.png


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar