Serdar Ortaç: Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğine aşığım!

Serdar Ortaç: Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğine aşığım!
Serdar Ortaç siyasi görüşü ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ortaç, kendisine göre şu an tek liderin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyerek, "Böyle söyleyince bana “Tayyip’çisin” diyorlar" dedi.

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Serdar Ortaç, zaman zaman yaptığı siyasi açıklamalarla gündeme geliyor. Şarkıcı Serdar Ortaç, Posta'dan Oya Çınar'a verdiği röportajda sorulara oldukça samimi yanıtlar verdi. "Serdar Bey, siyasi olarak dünya görüşünüzü nasıl ifade ediyorsunuz?" şeklindeki soruya yanıt veren Ortaç, "Ben Atatürkçüyüm. Cumhuriyeti kuran Ata’ma hayranım, aşığım. Ama Erdoğan’ın liderliğine de aşığım. Bana göre şu an tek lider Erdoğan’dır. Böyle söyleyince bana “Tayyip’çisin” diyorlar. Yahu öyle bir şey yoook! Vatandaşı kim koruyorsa benim için lider odur. Erdoğan da vatandaşını koruyor. Durum bu" ifadeleriyle cevap verdi. Serdar Ortaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle muhalif isimler tarafından sosyal medyada eleştiriliyor.

"ÖZEL BANKA OLSA DONUMU ALIRDI"

Serdar Ortaç ödeyemediği bir krediye yönelik ise, “En son aldığım krediyi ödeyemediğim için koskoca devlet bankası ‘Sen, Serdar Ortaç’sın, seni mahkemeye verir miyiz evlat...’ diyerek borcumu sekiz ay erteledi. Ama özel banka olsa belki donumu alırdı” açıklamalarında bulundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar