Serdar Akinan'dan çok konuşulacak Cumhurbaşkanı Erdoğan iddiası

Serdar Akinan'dan çok konuşulacak Cumhurbaşkanı Erdoğan iddiası
Gazeteci Serdar Akinan, Oda TV’de çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Elazığ’dan yazdığını belirten Akinan, enkaz altındaki vatandaşın 1 saat boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan için bekletildiğini iddia etti.

Elazığ Sivrice merkezli meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin yankıları devam ediyor. Elazığ'da bulunan gazetecilerden Serdar Akinan, Oda TV için çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. Deprem bölgesi Elazığ’da yaşanan olaydan bahseden Akinan, enkaz altındaki vatandaşın kurtarılmayıp, Cumhurbaşkanı Erdoğan gelene kadar bekletildiğini iddia etti.

Serdar Akinan'ın yazısında Erdoğan ile ilgili iddialarda bulunduğu bölüm şu şekilde:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir enkazın başında beklerken AFAD Müdahale Dairesi Başkanı Abdulkadir Tezcan’ın işareti gözlerden kaçtı. Tezcan enkaz başındaki ekiplere eliyle “Gönderin” işareti verdi ve bir yaralı vatandaş enkazdan çıkarılarak Erdoğan’ın yanına getirildi. Fotoğraflar çekildikten sonra yaralı ambulansla hastaneye götürüldü. Yani anlayacağınız AFAD yetkilisi enkaz altındaki kadını 1 saat bekletiyor. Erdoğan oraya vardığında çıkartın talimatı veriyor ve kadın Erdoğan'ın yanına getiriliyor.”  

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar