Şenol Güneş'ten Tarkan'a 'Milli' çağrı

Şenol Güneş'ten Tarkan'a 'Milli' çağrı
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, sanatçı Tarkan'dan 2002 Dünya Kupası'nda olduğu gibi Milli Takım için bir şarkı yapmasını istedi.

Ay-Yıldızlı takımın teknik patronu, Fanatik Gazetesi'ne verdiği röportajda, Tarkan'a seslendi ve ondan 2002 Dünya Kupası'nda yaptığı gibi kitleleri harekete geçirecek bir şarkı yapmasını istedi.

Güneş, Mustafa Sandal'ın da o dönemde bir şarkısı olduğunu belirtti. Güneş, yaptığı açıklamada "2002 Dünya Kupası öncesi Kosta Rika'ya maç izlemeye gittim. Bir diskoda Tarkan'ın müziği çalıyordu. Çok hoşuma gitmişti. 

MUSTAFA SANDAL'IN ŞARKISI DA TUTTU

Tarkan'ı başka bir yere koyarım. 2002 Dünya Kupası zamanında Tarkan'ın, 'Bir oluruz yolunda' şarkısı Milli Takım'la özdeşleşmişti. Mustafa Sandal'ın da, 'Pazara kadar değil mezara kadar' şarkısı vardı. O da tuttu. Şimdiki Milli Takımımız için de Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde böyle bir şarkı yapılmasını istiyorum.

tarkan-ic.jpg

Tarkan bize daha önce Dünya Kupası'ndaki şarkısıyla çok katkı yaptı. Yenisini bekliyoruz. Maçımıza da gelmişti. Taksim'deki kutlamada da vardı. O dünyaca ünlü bir sanatçı. Onu bambaşka bir yere koyuyorum. Benim ona yakınlığım yok ama Volkan Konak'la arkadaşlığım var" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar