Şenol Güneş'ten hezimete dair ilk açıklama

Şenol Güneş'ten hezimete dair ilk açıklama
Dünya Kupası Elemelerinde A Milli Takım'ımız Hollanda'da kabus gibi bir gece geçirdi. Teknik direktör Şenol Güneş 6-1'lik mağlubiyet sonrası maç ile ilgili açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım'da Hollanda'ya farklı şekilde mağlup olmanın üzüntüsü yaşanıyor. Millilerimiz karşılaşmayı 6-1 kaybederek liderliği kaptırdı 3. sıraya düştü.

Zorlu mücadele sonrası A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu.

ŞENOL GÜNEŞ'İN AÇIKLAMALARI:

Bizim için hem skor, hem de oyun açısından çok kötü bir gece oldu. Seçimlerim yanlış oldu.

Daha iyi oynayabilirdik ama başaramadık. Farklı skordan şöyle yapsak demek doğru değil. Oyuncularım ellerinden geleni yaptılar.

Bir hayalimiz vardı. Dünya Kupası'na gitme şansımız hala var, lider olarak devam etmemiz gerekiyordu ve o yüzden çok üzgünüm.

Taraftarın hakkımda söylediklerini, kamuoyunda yazılanları saygıyla karşılıyorum. Bunun sorumlusu benim.

Avantaj Hollanda'da şu an. İnsanlar hayalleri için yaşar. Bizim hayallerimiz de başarılı olup mutluluğu paylaşmaktı. Şu anda onu yaşayan kişi değilim.

İstifa çağrılarına yanıt veren deneyimli hoca, "Bir senedir hakkımda yapılmak istenen şeyleri saygıyla karşılıyorum. Türk olan üzülür ama oyunculara dokunurlarsa yanlış yaparlar. Yönetim de sahaya çıkıp oynamadı. Sorumlu benim, konuşulur. Var olanı yok etmek istiyorsanız, yerine bir şey koymalısınız. Benim için demiyorum, kültürle ilgili diyorum." ifadelerini kullandı.

Kendisine gösterilen bazı tepkilere imalı bir yanıt veren tecrübeli teknik adam, "Yanılıyorsam, hata da benimdir. Bunu oyuncuya yüklemeyi doğru bulmam. Üzgünüm çünkü bu işe başlarken zor şartlarda, herkesin isteğiyle geldim. Ekonomiyle başlayan, duygusal yarışmayla, artık şeytani bir düzen var... Ben buna alet oldum. Düzen ve şeytanlık karışmış. Düzen artık şeytanlık olmuş. İyi sonuçlar alarak şeytani düzeni bozabilirdim ama bozamadım." dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar