Şenol Güneş'ten Fatih Terim'e olay sözler! Bazı teknik direktörler gibi...

Şenol Güneş'ten Fatih Terim'e olay sözler! Bazı teknik direktörler gibi...
Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, Rusya ve Sırbistan maçlarına yapılan eleştirilere Fatih Terim üzerinden isyan etti. Fatih Terim'in maç bitmeden sahayı terk etmesini örnek gösteren Şenol Güneş, "Ne yapsaydım maçı mı bıraksaydım. Bazı teknik direktörler gibi maç bitmeden soyunma odasına gitmem" dediği belirtildi.

Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş'in UEFA Uluslar Ligi'nde alınan sonuçların ardından gelen eleştirilere Fatih Terim üzerinden yanıt verdiği belirtildi. 

Türkiye'nin önce deplasmanda Rusya ile 1-1 sonra İstanbul'da Sırbistan ile 2-2 berabere kaldığı maçlarda kadro tercihi ve Burak Yılmaz'ı uzatma dakikalarında oyundan alması sonra eleştirilen teknik direktör Şenol Güneş, isyan bayrağını açtı.

"NE YAPSAYDIM MAÇI MI BIRAKSAYDIM"

Vatan'ın haberine göre; yakın çevresine 1-1’i çevirmek için elinden gelen bütün çabayı sarf ettiğini söyleyen Şenol Güneş’in gösterilen tepkilere anlam veremediği kaydedilirken 68 yaşındaki teknik adamın ''Uzatmaların en az 5 dakika olacağını tahmin ettim bunun için o değişikliklere gerek duydum, ne yapsaydım maçı mı bıraksaydım.''

Ben son saniyeye kadar kazanmayı düşünen bir hocayım, bazı teknik direktörler gibi maç bitmeden soyunma odasına gitmem. Gidenler için bir şey yazılıp çizilmedi, son topa kadar her şeyi denedim fakat ertesi gün en sert şekilde eleştirilen yine ben oldum'' serzenişinde bulunduğu ifade edildi.

NE OLMUŞTU?

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmanın uzatma dakikalarının işaret edildiği esnada hakemlere itirazda bulunmuştu. Maçın sonuna 5 dakika eklenmesine tepki gösteren Terim, "Yasin hoca 5 dakika mı verdiniz? Bravo size! Alın oyununuzu kendiniz oynayın o zaman" dedi ve ardından son düdük çalmadan soyunma odasının yolunu tutmuştu. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar