Sevda Erginci'ye final şoku!

Sevda Erginci'ye final şoku!
TRT'nin sevilen dizisi 'Seni Kalbime Sakladım' için final kararı verildi. Başrollerinde Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci'nin oynadığı dizi büyük bir merakla izlenirken, final kararı alınması başta Sevda Erginci olmak üzere bütün oyuncuları şoka uğrattı.

''Seni Kalbime Sakladım'' dizisinin başrolü Sevda Erginci, dizinin final kararını telefonda öğrendikten sonra uzun süre şoku üzerinden atamadı. Dizinin henüz 7. bölümü çekilirken final yapması herkesi şaşkına çevirdi. Önceki gün City''s Nişantaşı''nda görüntülenen Erginci, haberi basın mensuplarıyla paylaşmayı ihmal etmedi.  

Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci''nin sürpriz buluşması -  magazinhaberajans.com

"ÇOK ÜZGÜNÜM"

Oldukça üzgün olduğu görülen Sevda Erginci, dizisinin final kararından sonra yaşadığı şoku 
"Çok üzgünüm arkadaşlar. Beş dakika önce dizimin final kararı aldığı haberini aldım. Çok şaşkınım. Ne olur daha fazla soru sormayın." diyerek anlattı. 

Sevda Erginci''nin yeni partneri Ekin Mert Daymaz oldu! - odakhaber.com

"REYTİNGLER İYİ" DEMİŞTİ AMA..."

Daha önce Ekin Mert Daymaz, "Sizi çok neşeli gördük. Özel bir nedeni var mı?" sorusuna "Dizimizin reytingleri çok iyi gidiyor. Böyle olunca mutluluğum yüzüme  yansıyor" cevabını vermişti.

Seni Kalbime Sakladım dizisinin 11 Ağustos 2022 tarihinde yayımlanacak olan 7. bölümüyle final yaparak sona ermesi bekleniyor.

Ekin Mert Daymaz kimdir? Seni Kalbime Sakladım Civanmert kimdir? İşte Ekin  Mert Daymaz dizileri, sevgilisi, boyu -

"ERGİNCİ VE DAYMAZ ARASINDAKİ BOY FARKI..."

Seni Kalbime Sakladım’da başrolde yer alan Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz arasındaki boy farkı magazin gündeminde konuşulan konular arasındaydı.  Erginci, geçtiğimiz günlerde instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda partneriyle arasındaki boy farkını nasıl kapattığını  esprili bir fotoğrafla anlatmıştı.

Seni Kalbime Sakladım''ın Zeynep''i Sevda Erginci''den hileli poz! Boy farkını  böyle ortadan kaldırdı!

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar