Semih Yalçın bakın yine kimi hedef aldı! Tam da tahmin ettiğiniz o kişi...

Semih Yalçın bakın yine kimi hedef aldı! Tam da tahmin ettiğiniz o kişi...
MHP Genel Başkanı Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı açıklamalar nedeniyle Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'nu hedef aldı. Tweetter'den yaptığı paylaşımlar hakeret içerikli ifadeler kullandı.

MHP Genel Başkanı Yardımcısı Yalçın, "Türk milleti; bunların cibilliyetini, kıratını, derekesini iyi bilmektedir" diyerek Davutoğlu'nu hedef aldı.

İşte Semih Yalçın'in o paylaşımları:

"Anlaşılan o ki başbakanlıktan azledilmesinin sebebini hâlâ MHP'nin tutumunda arayan Davutoğlu; beslediği kin ve garezi, ipliğini pazara çıkaran partimizi ve Ülkü Ocaklarını karalayarak izhar etmektedir. Davutoğlu'nun son günlerde Ülkücüleri ısrarla hedefe koyması Ülkü Ocaklarının atamalarına karışması FETÖ taktiğine benzemektedir. Kendisine bu aklı verenler, Milliyetçi-Ülkücü hareketi hedef almasını özellikle tembihlemişlerdir. Ne var ki Sözcü, Karar, Fitneçağ gibi medyada yuvalanmış ve uyduruk sütre gerisinden efelik taslayan birtakım Ülkücü muarızları, fırsatı ganimet bilerek söz konusu hadiseyi kaşımaya, 'siyasi etik' üzerinden de MHP'yi hedefe koymaya çalışmaktadır. Bunlar; kuyruklu yalanları tatlı bir masal gibi anlatır, Pinokyo gibi uzayan burunlarını her yere sokmaktan zevk alırlar. Bunlar; namertliği bir övünç payesi, bir ayrıcalık olarak kabul eder, şahsiyetsizliklerini kamuoyu önünde bir nişane gibi sergilemekten asla fütur getirmezler. Doğruları dile getirmek, dürüstlük, hakkaniyet ve aklıselim bu tür mevkuteler için zararlı davranışlardır. Türk milleti bunların ne mal olduklarını çok iyi bilmektedir. Türk milleti; bunların cibilliyetini, kıratını, derekesini iyi bilmektedir."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar