Sema Silkin Ün'den dikkat çeken iddia: Bayraktar'ın amacı Soylu

Sema Silkin Ün'den dikkat çeken iddia: Bayraktar'ın amacı Soylu
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün, Erdoğan Bayraktar'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaların Süleyman Soylu'nun kabinede kalması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj olduğunu iddia etti.

Halk TV'de "Sözüm Var" adlı programda Barış Terkoğlu ve Emin Çapa'nın Emine Erdoğan’ın eski özel kalem müdürü olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün, Bayraktar'ın çıkışıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ün, "Ben Erdoğan Bayraktar’ın bu açıklamalarının Süleyman Soylu’nun kabinede kalmasını sağlayacak örtülü bir mesaj olduğunu düşünüyorum." dedi.

Sema Silkin Ün, Bayraktar'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, hakkında organize suç örgütü yöneticisi olduğu iddiasıyla soruşturma başlatılan Sedat Peker'in açıklamalarıyla hedefe konulan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu mesajını verdiğini iddia etti.

"BAYRAKTAR'IN AMACI SOYLU"

"AKP'de ‘Sedat Peker’in açıklamaları nedeniyle görevden alınmadı ama bu sefer kabine dışı bırakılabilir’ şeklinde görüşleri olduğunu biliyoruz Ankara’da. İçişleri Bakanı’nın kabine dışında kalma ihtimali konuşuluyor." diyen Silkin, Bayraktar'ın Soylu ile yakın ilişki içerisinde olduğunu söyledi ve şunları öne sürdü:

"Ben Erdoğan Bayraktar’ın bu açıklamalarının Süleyman Soylu’nun kabinede kalmasını sağlayacak örtülü bir mesaj olduğunu düşünüyorum. Bu benim yorumum ve genel gözlemim. Çünkü yaptığı itirafın bir karşılığının olmayacağını kendisi de biliyor."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar