Selin Yağcıoğlu kimdir, kaç yaşında?

Selin Yağcıoğlu kimdir, kaç yaşında?
Selin Yağcıoğlu, Gönül Dağı dizisiyle beğeni toplayan Berk Atan’ın İnfluencer Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Peki Selin Yağcıoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

Selin Yağcıoğlu kimdir, kaç yaşında?

15 Kasım 1990 yılın İstanbul’da dünyaya gelen 29 yaşındaki Selin Yağcıoğlu, aslen Trabzonlu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olan Yağcıoğlu, ilk olarak spor spikerliği ile tanındı. FB TV’nin spikerliğini attığı tweetler yüzünden bırakmak zorunda kalmıştı.

Fenerbahçe taraftarları, Selin Yağcıoğlu'nun FB TV 'de çalışmaya başlamadan önce Galatasaray lehine Twitter'da yazdığı tweet'leri bulup tekrar yayınlamış, bunun üzerine Twitter'da "FB TV'de Selin Yağcıoğlu'nu istemiyoruz" diye kampanya başlatılmıştı. Spikerlik kariyeri sona eren Selin Yağcıoğlu, İnfluencer olarak iş hayatına devam ediyor.

Selin Yağcıoğlu, 2018 yılında lise yıllarında tanığı Gökhan Balarısı nikah masasına oturmuştu. Bu evlilikten kısa bir süre sonra 2019 yılında kızı Su’yu kucağına alan Selin Yağcıoğlu eşinden ise sürpriz bir şekilde boşandı.
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar