Selin Ciğerci'den flaş hamle! Deniz Akkaya hakkında...

Selin Ciğerci'den flaş hamle! Deniz Akkaya hakkında...
Selin Ciğerci, mahkemeye başvurarak kendisi hakkında cinsiyetçi ve dışlayıcı ifadelerde bulunan Deniz Akkaya hakkında tedbir kararı aldırdı.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, kendisi hakkında dışlayıcı ifadeler kullanan Deniz Akkaya hakkında tedbir kararı aldırdı.

TEDBİR KARARI ALDI

Avukatı aracılığıyla İstanbul 1. Aile Mahkemesi’ne başvuran Selin Ciğerci, kanunda şiddet olarak tanımlanan tutum ve davranışlara maruz kaldığı gerekçesiyle manken Deniz Akkaya hakkında önleyici tedbir kararı alınmasını talep etti. Mahkeme, Deniz Akkaya’ya üç ay boyunca Selin Ciğerci’ye yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi. Ayrıca, Akkaya’nın Ciğerci’nin bulunduğu konuta, okula ve işyerine yaklaşmamasına ve hiçbir surette iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine de hükmedildi.

UYMAZSA HAPİS CEZASI ALACAK

Deniz Akkaya’nın tedbir kararına uymaması halinde hakkında zorlama hapsi verileceği ihtarında da bulunuldu. Eski manken Deniz Akkaya sunuculuğunu yaptığı programda çocuk sahibi olmak isteyen sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin Bodrum’daki evinde eltisi diye tanıtarak bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını iddia etti. Bunun üzerine canlı yayına bağlanan Ciğerci ile Akkaya, tartışmaya başladı. “Senin çocuğun olmaz” sözünü duyan Ciğerci, “Sana ne” diyerek tepki gösterdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar