Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşandı!

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşandı!
Dillerden düşmeyen ünlü çift bugün yollarını ayırıyor. Merak edilen mal paylaşımının detayları belli oldu.


Görkemli bir düğünle evlenerek dünyaevine giren Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, sürpriz bir şekilde boşanmaya karar verdi. Bugün gerçekleşecek olan boşanmada mal paylaşımı ve ortaklığın detayları da belli oldu. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve eski futbolcu Gökhan Çıra, iki yıllık evliliklerini noktalama kararı aldı. İkili, bugün Beykoz Adliyesi’nde görülecek dava sonrası boşanacak. Çiftin, çeşitli konularda yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı aldığı ifade edildi. İddialar arasında çiftin, boşanmasına Çıra’nın ihanetinin neden olduğu yer alıyor. Ciğerci ise “Gökhan ile yollarımızı ayırıyoruz. Anlaşmalı şekilde boşanacağız” açıklamasını yaptı. Hürriyet'in haberine göre; ikili, Bodrum’daki iki evini bölüşecek ve kozmetik şirketindeki ortaklıklarını devam ettirecek. Gökhan Çıra’nın 120 milyon TL alacağı iddiasının ise doğru olmadığı öğrenildi. Şirket üzerine kayıtlı milyonluk lüks araçların, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın ortak malı olarak kalmasına karar verdikleri öne sürüldü.

.-Lamborghini Huracan: 3 milyon TL- Mercedes G63: 2 milyon TL-Cadillac Escalade: 1.7 milyon TL-Rolls-Royce: 4.5 milyon TL.

"İHANET" İDDİASI 

Öte yandan geçtiğimiz sene de Selin Ciğerci ve futbolcu eşi Gökhan Çıra'nın ihanet gerekçesiyle boşanacağı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.
Ciğerci'nin, sunucu Melisa Emirbayer ile eşinin ilişkisini öğrenince; genç kadının evine bıçakla gidip, yüzüne kezzap atmakla tehdit edip, şiddet uyguladığını öne sürülmüştü.

"İFTİRA ATIYORLAR" 

Selin Ciğerci, "Kimseyle uğraşmadım ben. İftira atıyorlar. Biri çıkıyor 'Anne olamayacaksın' diyor, biri 'Cinsiyet değiştirdin' diyor. Biri de 'Aldatılması normal' deyip, yerden yere vuruyor. Ben ne yapmışım ya! Herkes kendi ahlakına, geçmişine baksın!" demişti.

"ÇOCUĞUM OLSA HAYATIM TAMAMLANIR" 

Çocuk sahibi olma konusundaki düşüncelerini de paylaşan Selin Ciğerci, "Çocuklarım olursa hayatım tamamlanır gibi hissediyorum. Artık evladım olsun istiyorum. Şimdi çocuk evlat edinmek istiyorum" dedi.37 yaşındaki fenomen, "Eşimle birlikte başvurularımızı yaptık. Önceliğimiz iki çocuk. İkiz olabilir. Yurtdışında başvuru yaptık. Onları eğitmek istiyorum, okullara göndermek istiyorum. Hayatım onlar olsun istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar