Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci kavgası büyüyor! Müstehcen görüntüleri ifşa etti

Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci kavgası büyüyor! Müstehcen görüntüleri ifşa etti
Taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olmak isteyen Selin Ciğerci ile Deniz Akkaya arasında canlı yayında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından sinirini alamayan Akkaya, Selin Ciğerci'nin müstehcen videosunu ifşa etti.

UçanKuş TV’nin Canlı Masa programında Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci arasında taşıyıcı anne tartışması yaşandı.

Deniz Akkaya, Ciğerci’nin Bodrum’daki evinde ‘eltisi’ diye göstererek bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını iddia edince, Ciğerci canlı yayına bağlandı. Canlı yayına bağlanan Ciğerci ile Akkaya arasında tartışma çıktı.

"HAPSE DE GİRERİM"

Ciğerci, “Sizin canınız sıkılıyor galiba Deniz Hanım… Şu anda ne hamile olan biri var ne de taşıyıcı anne. Ben sadece isteklerimi söyledim. İstersem evlatlık alırım, istersem taşıyıcı annelik yaptırır hapse de girerim. Size ne?” dedi.

Bunun üzerine Deniz Akkaya, “Herkes annelik normlarına uygunsa anne olabilir. Bu kadar sosyal medyadan açıklamalar yaparken, taşıyıcı anneliğin Türkiye’de kanuna uygun olup olmadığını araştırmadınız mı?” diye sordu.

"SENİN ÇOCUĞUN OLAMAZ"

“Daha çocuğum olmadan böyle konuşmalar yapıyorsunuz.” diyen Ciğerci’ye karşılık veren Akkaya, “Senin çocuğun olamaz bu şekilde. Kanunlar izin vermiyor.” şeklinde konuştu. Bu sözler Selin Ciğerci’yi daha da çıldırttı.

Ciğerci, “Kızınla mayolu fotoğraflarını yayınlıyorsun. Onun reklamını yapıyorsun. Sana ne benim isteklerimden.” dedi.

İŞTE O ANLAR: 

Program sonrası Instagram hesabından peş peşe paylaşım yapan Akkaya, Ciğerci’nin yıllar önceki videosunu yayınladı.

BAKANLIĞA ŞİKAYET EDECEK

Ciğerci ile canlı yayında tartıştıktan sonra Instagram hesabından paylaşım yapan Deniz Akkaya "Burası Muz Cumhuriyeti değil. Yayına bağlanıp kimse atıp tutamaz. Senin anne babacılık oynamaya devletin koyduğu kanunla ve kurallar nezdinde ehliyeti yok. Ve bunu mal satmakla bir tutan kendini ele veren tavrınla seni resmi olarak ben Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bir kez daha şikayet edeceğim. Şahsınla ilgili soruşturma zaten başlatılmış" dedi.

"İŞİNE GÖRE DEĞERLERİ DEĞİŞEN ŞAHSİYETSİZ"

Kendisine koronavirüs döneminde maske üretmeye başladığı için yüklenen Selin Ciğerci'ye cevap veren Akkaya, "Maske ürettirmeyi, keza tüm izinleri alınmış resmi kayıtlı ürünler bunlar. Çocuk evlat edinmekle bir tutan, 'Çocuğuna mayo giydirdin' diyen zad. kendi ağzıyla parasız kaldığı dönemde fuhuş yaptığını kabul etmiş bir şahıstır. Herkesin ahlak anlayışı tekrar ederim kendini ilgilendirir. Ama anne olmayı senden öğrenecek değilim ben. Bir insan fuhuştan buralara geldim diye övünürken aynı anda çocuğuna mayo giydirdin diyecek kadar işine göre değerleri değişen bir şahsiyetsizsin" ifadelerini kullandı.

MÜSTEHCEN VİDEOSUNU İFŞA ETTİ

Bununla da kalmayan Akkaya, Selin Ciğerci'nin yıllar önce çektiği bir müstehcen videosunu ifşa ederek şunları yazdı. "Bugün yayına bağlanıp bana kimse karışamaz çocuk alırım diyen Selin Ciğerci bilgine; Bu görüntüde yaptığın gibi dijital ortamda veya sokakta yapılan fuhuş, çocuk evlat edinirken bir artı değer değildir. Yayınları arayıp gerçek ses tonun ve içeriği ile yaptığın şirret tavrına karşılık sana kanunlarla cevap vermeyi doğru bulmuyorum. Sen evlen, hayatını yaşa, ticaretini yap, meşrebi geniş dostlarınla görüş ama çocuk alırım derken orada destur çekeceksin."

selin-cigerci-moment.jpg

Deniz Akkaya'nın sosyal medyada tepki toplayan sözlerine ve paylaşımlarına Ciğerci, paylaşım yaparak şunları yazdı:

"Hanımlar merhaba, nasılsınız? Biz çalışkan kadınlarınız biliyorsunuz. Herkes işine gücüne bakıyor dimi? Kimseden fayda yok, bir daha hatırlatmak istedim. Aynaya bakalım, kendimizle konuşalım. ALLAH'ımın bize emanet ettiği bedene nasıl iyi bakarız, nasıl geldiğimiz konumları iyi taşırız, onu düşünelim. Düşmanlarınız ders çalışır, biz bitelim diye iftira bile atarlar, modumuzu düşürürler, unutmayın ama umursamıyoruz. Biz aynaya ailemize, işimize bakıyoruz. Yeni dostlara gerek yok, macera aramıyoruz. Sağlığınız, işiniz, aileniz, 3-5 arkadaşınız, kocanız, evlatlarınız varsa bitti. Her şeyimiz onlar. Hayalleriniz hep büyük olsun. Arkanızdan başarı hikayesi diye bahsetsinler..."

ekran-goruntusu-2020-09-17-145727.png

 

deniz-akkaya-canli-yayinda-kavga-ettigi-selin-13606994-9288-m.jpg

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar