Selen Gülel 18 yıl sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıktı!

Selen Gülel 18 yıl sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıktı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2003 yılında kucağına aldığı yeni doğan bebek Selen Gülel, 18 yıl sonra Erdoğan'ın karşısına çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de 2003 yılında Başbakan olduğu dönemde bir hastanenin açılış törenine katıldı. Hastanede yeni doğan Selen Gülel'i kucağına almıştı. 

cumhurbaskanina-surpriz-fotografin-detaylari-ortaya-cikti-o-hayal-gercek-oldu-7757-dhaphoto1.jpg

18 yıl sonra Gülel, Erdoğan'ın karşısına Milli Sporcu Bursu Tanıtım Toplantısı'nda çıktı. Selen Gülel, modern pentatlonda Türkiye birincisi ve dünya üçüncüsü milli sporcu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyük sürpriz yaşadı. Erdoğan’ın o yıllarda kucağına aldığı Selen bebekle çekilmiş fotoğraf karesi törene damga vurdu.

 

jjj-001.jpg

"HAYALİM GERÇEK OLDU"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile törende yaşananları anlatan Selen, “Cumhurbaşkanı ile bebeklik fotoğrafımı gördüğümde her zaman bir daha yan yana gelebilir miyiz diye düşünüyordum. O hayal gerçek oldu.

Cumhurbaşkanımız fotoğrafı gördüğünde çok şaşırdı. ‘Bu sen misin?’ diye sordu. ‘Daha önce fotoğrafı neden ulaştırmadınız’ dedi. Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na sporcumuzla irtibatı kesmeyelim dedi. Unutulmayacak çok güzel bir gün yaşadım” dedi.

cumhurbaskanina-surpriz-fotografin-detaylari-ortaya-cikti-o-hayal-gercek-oldu-7757-dhaphoto2.jpg

 

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar