Selda Bağcan'dan şirketini soyan hırsıza çağrı

Selda Bağcan'dan şirketini soyan hırsıza çağrı
Şarkıcı Selda Bağcan, evindeki kasasından 8 bin 200 Euro çalan şahsa çağrı yaparak, "Paramı öde, konu kapansın" dedi.

Sabah gazetesinden Atakan Irmak'ın haberine göre, ünlü şarkıcı Selda Bağcan günlerden bu yana, geçtiğimiz şirketine  bilgisayar tamiri için ve kasadaki parayı çalan hırsızla uğraşıyor. 

Selda Bağcan’ın Unkapanı’ndaki şirketi Majör Plak, geçen yıl soyuldu. Polise başvuran sanatçı, kasasının açıldığını ve içindeki 8 bin 200 Euro’nun çalındığını belirtti. Yapılan incelemede kasayı açan kişinin, bilgisayar tamiri için gelen Emre Y. olduğu ortaya çıktı. Emre Y. hakkında görevi kötüye kullanmak suçundan 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Bu arada dosya, Uzlaştırma Bürosu’na gitti. Bağcan, “Paramı iade etsin, affedeyim” dedi. Suçunu kabul eden Emre Y., maddi imkanı olmadığını söyleyince uzlaşma sağlanamadı. 

7 YIL HAPSİ İSTENİYOR

İddiaya göre ünlü şarkıcı, genç ofisten ayrıldıktan sonra kasanın açıldığını ve içinde paraların olmadığını gördü. Polise başvuran sanatçının şikayeti sonrası soruşturma başlatıldı. İncelenen kasada teknisyen Emre Y.'nin parmak izi çıktı. Emre Y. hakkında 'Hizmet nedeniyle görevi kötüye kullanma' suçunu işlediği gerekçesiyle 7 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. 

"PARAYI ÖDEYEMEM" 

Mahkeme, suçun uzlaşmaya tabi olduğunu belirtip dosyayı uzlaştırma bürosuna gönderdi. Taraflar arasında görüşme sağlandı. Bağcan, çalındığını iddia ettiği paranın kendisine iadesi koşuluyla uzlaşabileceğini belirtti. Ancak Emre Y., uzlaşmak istese de maddi durumunun yeterli olmadığını söyledi. Taraflar uzlaşamadığı için dosya tekrar mahkemeye gönderildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar