Selçuk Özdağ saldırısıyla ortaya çıktı: Cumhur İttifakı'nı sarsacak görüntüler

Selçuk Özdağ saldırısıyla ortaya çıktı: Cumhur İttifakı'nı sarsacak görüntüler
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a saldıran ülkü ocakları yöneticisi Abdurrahman Gülseren'in "Erdoğan günümüzün 3. Abdülhamid’i, 2. Abdülhamid’i biz indirdik üçüncüsünü de biz indireceğiz inşallah" sözlerini sarf ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Terakki Mecmua Sohbetleri İttihat Terakki ve Milliyetçilik başlığıyla YouTube’da arkadaşıyla yaklaşık 45 dakika uzunluğunda bir video çeken Abdurrahman Gülseren, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili şu sözleri sarf ediyor:

Medyanotu. com 'da yer alan habere göre, “Erdoğan günümüzün 3. Abdülhamid’i 2. Abdülhamid’i biz indirdik üçüncüsünü de biz indireceğiz inşallah. Erdoğan kendine Abdülhamid’i rehber alan bir adam. Biz de Erdoğan’a karşı ittihatçıları rehber alan bir adamız.”

Silahlı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Halk TV'de katıldığı programda saldırıda tutuklanan Gülseren'in videosunu gündeme getirerek Erdoğan'ın tehdit edildiğini ifade etmişti.

Selçuk Özdağ’a saldıran ve gözaltına alınan iki şüpheliden Abdurrahman Gülseren’in ayrıca 10 Ekim Ankara Katliamı için “Daha iyisi olabilirdi” şeklinde paylaşım yapan kişi olduğu ortaya çıktı.

NEDEN ABDÜLHAMİD ÖRNEĞİ

AKP üyeleri için İkinci Abdülhamit önemli bir isim. TRT'deki diziyle bunu öne çıkardılar. AKP'liler yıllardır, Erdoğan'ı Abdülhamit'e benzetip, "Reis'i (Erdoğan) Abdülhamit gibi yedirmeyeceğiz" diyorlar.

GÖZALTINDA

Erdoğan'ı Abdülhamit'e benzetip, indireceğiz diyen ve son olarak Selçuk Özdağ’a saldıran kalabalık gruptan yer alan Abdurrahman Gülseren, şu an gözaltında bulunuyor.

IŞİD PROPAGANDASI

Ankara Ülkü Ocakları Orta Öğretim Birim Başkanı olan Gülseren hakkında “IŞİD propagandası yapmaktan” dava açılmıştı. Gülseren, halen bu suçtan yargılanıyor. Emniyette ifade veren Gülseren, Selçuk Özdağ’dan şikayetçi oldu.

Selçuk Özdağ’a saldırıdan sonra gözaltına alınan iki şüphelinin işlemleri sürüyor. Bu kapsamda ifade veren iki şüpheliden birisinin, Ankara Üniversitesi DTCF öğrencisi olan Abdurrahman Gülseren olduğu öğrenildi. Gülseren'in de içerisinde yer aldığı faşist grup, 2018 yılında da DTCF öğrencisi iki SOL Parti üyesine saldırmıştı. SOL Parti üyelerinin şikayetçi olmasına rağmen saldırgan hakkında dava açılmamıştı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

tvhaberi.com’dan Alican Uludağ’ın ulaştığı ifadede Gülseren, şunları kaydetti:

“Bana sormuş olduğunuz olay ile ilgili, olayda şüpheli olarak adı geçen Gülahmet TÜRK benim 2-3 yıllık arkadaşım olur kendisi ile Gazi mahallesinde bulunan bir spor salonunda tanıştık ve kendisi ile Ankara’da olduğu sürede görüşürdük. Gülahmet ile 14.01.2021 günü bir sonraki gün olan 15.01.2021 günü buluşup iş aramaya gitmek için sözleştik. Sabah saat 08:30 sıralarında Gülahmet ile Kızılay semtinde buluştuk, sonra aramak için Çankaya semtine gitmek için bir arkadaşımızdan emanet aldığımız plakasını bilmediğim beyaz renkli bir aracımız vardı. Yolda giderken iş yerlerine eleman ihtiyaçları olup olmadığını sorarak iş aramaya devam ettik, aracımızı adresini bilmediğim bir sokağa park etmiştik ve iş aramaya yaya olarak devam ediyorduk, yolda giderken kendisini sosyal medya ve televizyondan tanıdığım Selçuk ÖZDAĞ isimli şahsı gördüm kendisine daha önce yapmış olduğu yazı ve söylemlerini sormak için yanına gittim, selam verdim kendisine “siz Selçuk ÖZDAĞ mısınız?” diye sordum kendisi de bana “evet” diye cevap verdi, size bir soru sorabilir miyim dedim. O da bana evet dedi. Ben “siz daha önce Milletvekilliği yapmış, milletimizin vergilerinden maaş almış bir insansınız, Fetö terör örgütü lideri Fethullah GÜLEN hakkında, Fethullah Hoca efendiye küfür etmek Allah’ın gücüne gider ifadesi ve PKK hakkında olumlayıcı ifadeleriniz hangi milli vicdana, hangi vatanseverliğe sığar” diye sordum. O da bana “Vatanseverliği sizden mi öğreneceğim Piçler” diyerek saldırdı ve benim çeneme bir yumruk attı, sonra yanımda bulunan Gülahmet isimli arkadaşım bizi aralamak istedi ona da yumruk attı, aramızda bir arbede çıktı.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar