Selçuk Özdağ, saldırının ardından HTS kayıtlarını işaret etti! 'Bu kişiler organize bir suç örgütü'

Selçuk Özdağ, saldırının ardından HTS kayıtlarını işaret etti! 'Bu kişiler organize bir suç örgütü'
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Murat Ağırel, Sebahattin Önkibar, Ahmet Takan ve Yavuz Selim Demirağ saldırıları arasında bir bağ olduğunu açıkldı.

Evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, saldırganlara ilişkin olarak, "HTS kayıtları incelendiğinde bu kişilerin organize bir suç örgütü olduğu ortaya çıkar" diye konuştu.

Özdağ, "Araştırıldığında Murat Ağırel,  Sebahattin Önkibar, Ahmet Takan ve Yavuz Selim Demirağ saldırıları arasında bir bağ olduğu anlaşılır" dedi.

"FOTOĞRAFLA TEŞHİSİ KABUL ETMEYECEĞİMİ SÖYLEDİM"

T24'e konuşan Özdağ, "Gözaltına alınan iki kişiyi şoförüm tespit etti. Fotoğraf göstermek istediler. Bunun üzerine Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ü aradım. İki kişi gözaltındayken fotoğrafla teşhisi kabul etmeyeceğimi söyledim. Aksi takdirde kamuoyuna duyuracağımı belirttim. Bunun üzerine şoförüm tekrar çağrıldı ve kişileri tespit etti. Ben de bugün gittim. Bir kişiyi fotoğrafla teşhis ettim." ifadesini kullandı. 

"MHP SALDIRIYI ÖVEN AÇIKLAMALARI UTANÇ VERİCİ"

Özdağ, saldırı sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP kanadından kimsenin aramadığını söyledi.

Özdağ, "Bazı MHP teşkilatlarından saldırıyı öven açıklamalar yapıldı. Sonra sildiler. Bu utanç verici. HTS kayıtları incelendiğinde bu kişilerin organize bir suç örgütü olduğu ortaya çıkar. Araştırıldığında Murat Ağırel,  Sebahattin Önkibar, Ahmet Takan ve Yavuz Selim Demirağ saldırıları arasında bir bağ olduğu anlaşılır" diye konuştu. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar