Selçuk Geçer'den kritik uyarı: Sakın yatırım yapmayın...

Selçuk Geçer'den kritik uyarı: Sakın yatırım yapmayın...
Ekonomist Selçuk Geçer, para kazanmak isteyenler için dikkat çeken bir uyarıda bulundu. "Para kazanmak için sakın yatırım yapmayın" diyen Geçer, "Para kazanma derdi ile yatırım yapmayın. Kesinlikle dövizle borçlanmayın. Çünkü Türkiye'de ekonomi yönetimine ilişkin bir ufuk çizgisi göremiyorum" dedi.

SELÇUK GEÇER'DEN KRİTİK UYARI: SAKIN YATIRIM YAPMAYIN...

Ekonomist Selçuk Geçer, geçen günlerde süper bono hamlesi için de uyarılarda bulunurken bu sefer de Youtube hesabından ''Fırtına yaklaşıyor'' uyarısında bulundu.
"Fırtınaya neden yaklaşıyoruz" sorusunu yanıtlayan Geçer, "Çünkü beklentiler Türkiye''de de bozuluyor. Döviz beklentileri yıl sonuna göre yükseliyor. Bunlar iyi beklentiler. Türkiye''deki fiyatlara bakınca aslında doların 20 liranın üzerine çıktığını gösteriyor. Yüzde 50''lik bir artış gözüküyor. Bunu dolara göre ayarladığımızda yüzde 40''lık fark var. Dövizin üzerine koyduğumuzda 20 liralık bir fiyatlama olduğunu görüyoruz" dedi.

Geçer, yükselen mazot fiyatlarına ilişkin "Bu ülkede mazot 28 liraysa anlayın ki döviz de oraya gidecek" diyerek şöyle devam etti:

"Para kazanma derdi ile yatırım yapmayın. Kesinlikle dövizle borçlanmayın. Çünkü Türkiye''de ekonomi yönetimine ilişkin bir ufuk çizgisi göremiyorum. Bir şeyin fiyatı aşırı yükselirse o şeyden uzak durun. Geçen sene yanıldım diyenler var. Bu ülkede mazot 28 liraysa anlayın ki döviz de oraya gidecek." 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar