Selçuk Geçer'den Dolar ve kripto para uyarısı! Artık engel kalmadı...

Selçuk Geçer'den Dolar ve kripto para uyarısı! Artık engel kalmadı...
Ekonomist Selçuk Geçer, yükselişe geçen dolar ve büyük çöküş yaşayan kripto para ile ilgili  dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

SELÇUK GEÇER'DEN DOLAR VE KRİPTO PARA UYARISI!

Yaptığı çarpıcı analizlerle dikkat çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Youtube kanalındaki son yayınında dolar ve kripto para birimi Bitcoin ile ilgili dikkat çeken değerlendirmeler yaptı. FED Başkanı Jerome Powell''in faiz artırımına ilişkin açıklamalarına değinen Geçer doların artacağını, Bitcoin için ise pozisyon alınması gerektiğini söyledi. Yaptığı çarpıcı analizlerle dikkat çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Youtube kanalındaki son yayınında dolar ve kripto para birimi Bitcoin ile ilgili dikkat çeken değerlendirmeler yaptı. FED Başkanı Jerome Powell''in faiz artırımına ilişkin açıklamalarına değinen Geçer doların artacağını, Bitcoin için ise pozisyon alınması gerektiğini söyledi.

"BİR ENGEL KALMADI..."

Dolardaki artışa ilişkin konuşan Selçuk Geçer, "Bu koşullar içinde doların önünde bir engel kalmadı. Herkes tedirgin edici açıklamalar yapıyor. Bunun başında FED Başkanı Powell geliyor. İyiden iyiye şahinleşmiş durumda" dedi.

SELÇUK GEÇER BU SEVİYELERDE BITCOIN ALIR MI?

Bitcoin''deki düşüşe ilişkin takipçisinin sorusuna yanıt veren ekonomist Selçuk Geçer, "Ben bu seviyelerden Bitcoin almam. Niye almam? Beklerim, pozisyon alırım. Pozisyon almak için pozisyon alırım. Bir hesap açarım ve dururum, beklerim. Şu 18 bin seviyesinin ne olacağına bakarım. Özellikle ABD''de faiz artırımları agresifleşirse kripto cephesinde çok daha fazla agresif ve sert satış baskısı oluşabilir. Ona hazır olurum. Bitocini nereden alırım? Tabi ki faizlere baktıktan sonra, enflasyondan anlarız onu da. Enflasyon 8,5 üzeri açıklanırsa korkun arkadaşlar. O durumda yüksek ihtimal 100 baz puana hazırlanmaya başlayan FED, onun da sinyallerini veriyor. 100 puanlık faiz artırımı da 4,5-5 anlamına gelir. Bu da sıkıntılı. Öyle durumda 9-11 bin aralığında gevşeyen Bitcoin görebiliriz. O noktadan pozisyon almamak için çok da fazla sebep kalmıyor gibi görünüyor. En dip noktalardan biri orası. Yine de buradan kademe kademe biriktireceğim diyenlere lafım yok" ifadelerini kullandı.

SELÇUK GEÇER''DEN MERKEZ BANKASI''NIN FAİZ KARARINA İLİŞKİN TAHMİN"

Merkez Bankası''nın faiz kararı ile ilgili de öngörüde bulunan Selçuk Geçer, Merkez Bankası''nın kararının sabit olacağını söyledi. Geçer, "Ben onlar yerinde olsam sıfır ''0'' yaparım. Sabit tutarlar. Piyasanın genel beklentisi de o yönde. Bu koşullar içinde doların önünde bir engel kalmadı. Herkes tedirgin edici açıklamalar yapıyor. Bunun başında FED Başkanı Powell geliyor. İyiden iyiye şahinleşmiş durumda" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar