Selçuk Geçer tarih vererek uyardı! Dolar 30 TL olacak

Selçuk Geçer tarih vererek uyardı! Dolar 30 TL olacak
Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Geçer, tarih vererek doların 30 TL'ye kadar çıkacağını iddia etti.

SELÇUK GEÇER TARİH VEREREK UYARDI! DOLAR 30 TL OLACAK

Ekonomist Selçuk Geçer, doların gelecekte nasıl bir hal alacağını kendi youtube kanalında değerlendirdi. Selçuk Geçer net uyarıda bulundu. Bugünlerde 14.8 bandını aşan dolar kuru tüm baskılamalara rağmen 15 lira bandına merdiven dayadı. Peki dolar kuru daha da yükselecek mi? Ekonomist Selçuk Geçer youtube kanalında dolar piyasası ile ilgili dikkat çeken yorumda bulundu.

SELÇEK GEÇER''DEN DOLAR ANALİZİ

Selçuk Geçer, Ukrayna krizi, yüksek enflasyon, yabancı yatırımcının gelmemesi ve hükümetin Merkez Bankası üzerindeki baskısının dolar kurunu yukarıya doğru ittiğini söyledi. Geçer, Merkez Bankası''nın müdahalelerine rağmen dolar kurunun daha da yükseleceğini ifade. Geçer, şu ifadelere yer verdi: 

DOLAR 30 LİRA OLACAK''''

''''Doların 20 lira olduğunda etkisi büyük olacak ama biz asıl etkiyi dolar 30 lira olduğunda göreceğiz. Çünkü aldığımız nefesten bu haberi kullandığımız telefona kadar aslında dolarla ödeme yapılıyor. Bu ülkede gizli bir şekilde yasal para birimi aslında dolar. Çünkü her şeyimiz dolarla geliyor. Bu nedenle de doların 30 lira olması demek hayatımızın karardığı anlamına gelir.  '''' Geçer, ayrıca doların yıl sonuna doğru 30 TL bandına ulaşacağını ireli sürdü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar