Sel suları arasındaki 3 yaşındaki Elif'i kurtaran Ertuğrul Sevik, geri döndüğünde tüm ailenin sele kapıldığını gördü

Sel suları arasındaki 3 yaşındaki Elif'i kurtaran Ertuğrul Sevik, geri döndüğünde tüm ailenin sele kapıldığını gördü
Kastamonu'nun İnebolu ilçesine giderken Küre ilçesi yakınlarında İkiçay köprüsü üzerinde sele yakalanan ailenin yardımına aynı yolda mahsur kalan bankaya ait para nakil aracında görevli Ertuğrul Sevik'in yetişti. Ailenin küçük Elif'i kurtaran Sevik, yardım için tekrar geri döndüğünde ailenin diğer fertlerinin sele kapıldığını gördü.

İstanbul Esenyurt Belediyesi'nde zabıta memuru olarak çalışan Murat Özdemir (40) ile eşi Sermin (30), kızları Sudenaz (13) ve Elif Özdemir’in (3) memleketleri Kastamonu'nun İnebolu ilçesine giderken Küre ilçesi yakınlarında İkiçay köprüsü üzerinde sele yakalandığı ortaya çıktı.

Suyun yükselmesiyle köprüde mahsur kalan ailenin yardımına ise yine aynı yolda mahsur kalan bankaya ait para nakil aracında görevli Ertuğrul Sevik'in yetiştiği ve küçük Elif'i kucaklayarak ilerideki kepçe operatörüne teslim edip kurtulmasını sağladığı öğrenildi.

140820211419253250034.jpg

Ertuğrul Sevik'in, yardım için tekrar geri döndüğünde ise Özdemir ailesinin diğer fertleriyle birlikte sele kapıldığı ortaya çıktı. AFAD tarafından yapılan arama kurtarma çalışmalarında Murat, Sermin ve Sudenaz Özdemir ile Elif'i kurtaran Ertuğul Sevik'in cansız bedenine ulaşıldı.

140820211419463256855.jpg

CAN KAYBI 57'E YÜKSELDİ

AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, Kastamonu'da meydana gelen selde hayatını kaybedenlerin sayısının 57'e yükseldiği belirtildi. Açıklamada, "Yaşanan sel nedeniyle Kastamonu'da 48, Sinop'ta 8 ve Bartın'da 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 9 vatandaşımızın tedavilerine hastanelerde devam edilmektedir. Bartın'da yürütülen arama kurtarma çalışmaları neticesinde kaybolan 1 vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmıştır" denildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar