Sel felaketi sonrası fotoğrafları çıkmıştı: Çizmeli karenin bilinmeyen detayı ortaya çıktı

Sel felaketi sonrası fotoğrafları çıkmıştı: Çizmeli karenin bilinmeyen detayı ortaya çıktı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yan yana geldiği fotoğrafa ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.

ÇİZMELİ KARENİN BİLİNMEYEN DETAYI ORTAYA ÇIKTI!

Türkiye’nin en büyük ikinci şehrinde yaşanan kuvvetli sağanak yağış kayıplara yol açtı. Ankara''da yaşanan sel felaketi sebebiyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş''ı ziyaret etmişti. Süleyman Soylu''nun görüşmeye ıslak çizmelerle gelmesi bazı trol hesaplar tarafından çarpıtılmıştı.

‘ÇİZMEYLE GİRMEYİ TERCİH ETMİŞ’

Soylu''nun sahada olduğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş''ın ise makamında olayı takip ettiği iddiası asılsız çıktı. Ankara Kuşu isimli sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Mansur Yavaş''ın görüşme öncesi yağmurluklarını ve çizmelerini çıkardığı belirtildi.

Söz konusu paylaşımda, "Akyurt fotonun gerçeği bu. Bütün ilçe belediye başkanları ve Mansur Yavaş yağmurluklarını ve çizmeleri çıkartmış, başkanın makamına öyle girmişler. Süleyman Soylu ise çizmeyle girmeyi tercih etmiş. Akyurt’ta da tesadüfen oradaymış, polis akademisinde bir program varmış" ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar