Sel bölgesinde yürek yakan sözler: Sevdiklerimiz bize el sallayarak gittiler

Sel bölgesinde yürek yakan sözler: Sevdiklerimiz bize el sallayarak gittiler
Sel afetinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine iki gün çatıda kalarak hayata tutunduklarını belirten bir kadın, "Eve giremedik. Orada sabahladık. Gözümüzün önünde evler gitti. Sevdiklerimiz bize el sallayarak gittiler" dedi.

Karadeniz Bölgesi'nde etkili olan kuvvetli sağanak yağışlardan sonra dün Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta sel ve heyelanlar yaşandı. AFAD'dan yapılan açıklamada Kastamonu'da 32, Sinop'ta 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği belirtildi. Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bölgede iki gün boyunca çatıda kalarak hayatta kaldıklarını belirten talihsiz kadının anlattıkları ise felaketin boyutunu gözler önüne serdi.

 "BİZE EL SALLAYARAK GİTTİLER"

Aç susuz iki gün boyunca çatıda kaldıklarını ve bu sayede kurtulduklarını belirte talihsiz kadın, "Evler gözümüzün önünde gitti. Sevdiklerimiz can verdiler gözümüzün önünde... Bize el sallayarak gittiler. Biz çatıda kaldık iki gece boyunca. Eve giremedik. Girme imkanımız yoktu. Oraya oturduk, hiç uyumadan orada sabahladık. Çok şeyler yaşadık, felaketti. Allah kimseye yaşatmasın" ifadelerini kullandı.(DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar