Sehyan Soylu hakkında yakalama kararı

Sehyan Soylu hakkında yakalama kararı
Şarkıcı Yeşim Salkım'ın aldırdığı koruma kararına uymayan 'sisi' lakaplı Seyhan Soylu hakkında dört günlük hapis cezası verilmişti. Savcılık, Soylu’ya yönelik kararın infazı için Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yazı gönderdi.

'Sisi Seyhan' hakkında yakalama kararı

Yeşim Salkım; Murat Övüç ve Seyhan Soylu’nun kendisine yönelik hakaret içerikli paylaşımları nedeni ile İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuştu.

DHA'nın haberine göre; mahkeme, yaptıkları bir çok paylaşımda Salkım’a yönelik ağır ifadeler içeren ikili hakkında uzaklaştırma kararı vermişti. Anılan karar, ikilinin Salkım hakkında yeni bir paylaşım yapmalarının da engelliyordu.

Ancak karara rağmen Soylu, Salkım’ı ima eden paylaşımlar yapmayı sürdürdü. Salkım bir kez daha mahkemenin yolunu tuttu. Avukatı Merve Uçanok aracılığı ile, uzaklaştırma kararını veren mahkemeye başvuran Salkım, Soylu’nun, kararı ihlal ettiğini, hakkında tazyik hapsi verilmesi talebinde bulundu.

Mahkeme yaptığı yargılama sonrası kararını verdi. Mahkeme, Soylu’nun, uzaklaştırma kararını ihlal ettiği gerekçesi ile 4 günlük hapis cezası verdi. Soylu’nun avukatı bu karara itiraz etti. İtiraz dilekçesinde, Soylu’nun, Salkım’ı değil, başka iki kadını ima ettiği öne sürüldü. Ancak mahkeme bu savunmaya itibar etmedi. Mahkemenin ret kararı ile birlikte, hapis cezası da kesinleşti.

Mahkeme, kesinleşen kararı infaz savcılığına bildirdi. Savcılık 27 Kasım’da, Soylu hakkında, kararın infazı için emniyete yazı gönderdi. Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gönderilen yazıda, Soylu’nun adresleri belirtilerek, kararın infaz edilmesi istendi. (DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar